Skyrim kovácsolás? Hol és hogyan?
Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy evvel nagyon gyorsan lehet fejlődni és majd a sárkánycsont páncél is így kell megcsinállni hogy magas kovácsolási szinted.Nah azt szeretném kérdezni hogy hol és hogyan kell úgy kovácsolni hogy gyorsan fejlődjek mert fejlődni akarok.Hol tudok vasat szerezni és hol kovácsoljak és mi kell hozá és mit kell kovácsolni. bocsi ha kicsit érthetetlen lényeg az hogy hogy csináljam ??mit fejlesszek és hol és miből??2012. febr. 26. 22:19
11/18 anonim válasza:
ha kell még segítség akk kérdezz:))
12/18 A kérdező kommentje:
hogy lehet erősíteni a varázsltokat és hol tudok erős varázslatokat venni támadókat ?és fejleszteni azokat mert most "novice" lvl en vannak.
2012. febr. 27. 18:54
13/18 anonim válasza:
Ezeket nem lehet erősíteni, max akkor ha unlock-olod azt a skillt, amiben a fire spellek 25%-kal erősebbek.Spelleket varázslóktól vehetsz. Hogy mikor vehetsz majd nagyobb level-es támadó varázslatokat, azt nemtudom..Szerintem minél nagyobb a destruction level-ed, annál több varázslatot vehetsz. Például én már tudok fireball-t is venni, de ezt csak azóta hogy elértem az 50-es szintet kb.Master spelleket gondolom csak ilyen 90 fölött vehetsz..
14/18 anonim válasza:
Jahh és minél nagyobb a varázslat szintje, annál több mana-ba kerül.Pl én fireball-ból(adept lvl)csak 2-3-mat tudok lőni.
15/18 A kérdező kommentje:
köszi azóta már találtam erőseket :D
2012. febr. 28. 19:24
16/18 anonim válasza:
Milyeneket? Ezek engem is érdekelnek:DD
17/18 A kérdező kommentje:
ööö Fire Bolt,Lighting Boltés asszem ice speak a neve de nem biztos(jégcsapot lő) :D
2012. febr. 29. 20:12
18/18 Oravecz János válasza:
Itt van egy magyar feliratos sorozat a különböző képzettségek gyors feljesztéséről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!