Syrimben muszáj megölni Mercer Freyt?
Figyelt kérdés
Aki a Thieves Guildben van. Éppen most tartok ott, hogy el kéne menni üldözni és megölni. De muszáj? Én azt akartam, hogy ő legyen a férjem:D2012. febr. 25. 21:23
21/30 anonim válasza:
és tudod hogy mi a neve a küldinek???
23/30 A kérdező kommentje:
az egész Companion questline-t meg kell hozzá csinálni. Nekem végül Farkas lett a férjem, de szerintem ugyanaz kell hozzá, mint Aelához. mikor megvan a questline, akkor felveszed az amulet of mara-t, és akkor egy csomó emberrel lehet házasodni a companionok közül.
2012. febr. 28. 11:08
24/30 anonim válasza:
ha megnősülök és beköltözünk a breezenhauseba akkor nem lesz baj hogy ott van az a csaj aki akkor megy oda mikor megveted a házat nem lesz ebből baj??
25/30 A kérdező kommentje:
nem, nem baj, ellesznek:D
2012. febr. 28. 18:16
27/30 anonim válasza:
és hogyan kérjem meg alea kezét rajtam van az a nyaklánc és csak anyit tudok kérni tőle hogy jöjjön segíteni hogyan kérjem meg a kezét???
28/30 anonim válasza:
Ilyenkor van egy olyan lehetőséged a párbeszédeknél hogy: Are you interested in me? ..vagyis érdekellek?(kb. ez a pontos fordítás, de gondolom azt jelenti hogy kedvelsz-e)
29/30 anonim válasza:
kösz má megvan tudod hogy a párbeszéd skillt hol lehet fejleszteni?
30/30 anonim válasza:
Van egy pár kérdésed..:PP Ha még ezeken kívül is van írj privit és az összeset megválaszolom ha tudom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!