Syrimben muszáj megölni Mercer Freyt?
Figyelt kérdés
Aki a Thieves Guildben van. Éppen most tartok ott, hogy el kéne menni üldözni és megölni. De muszáj? Én azt akartam, hogy ő legyen a férjem:D2012. febr. 25. 21:23
12/30 A kérdező kommentje:
ezek a listák, hogy kikkel lehet házasodni..
#9, feljebb írtam a kódot, csak úgy lehet, ha nincsenek a listán, és azt hiszem csak ha PC-d van.
khajiit-tal (macska) nem lehet sajnos házasodni. tudom, mert nekem khajiitom van, és azt akartam, hogy khajiit-tal házasodjon, próbáltam mindent, de nem lehet...
elvileg azért, mert a vallásuk ellen van, hogy házasodjanak:D ami baromság, mert ha a te karaktered khajiit, az simán összeházasodhat azokkal akikkel lehet...
2012. febr. 26. 22:40
13/30 anonim válasza:
és hogyan lehet má van nyakláncom felvetem és sehogy se birok hogyan kell?
14/30 anonim válasza:
akihez szeretnék hozzá menni az a listán van de nem biom hogyan kell?
15/30 A kérdező kommentje:
:D kivel szeretnél? mert elötte valószínűleg adni fog valamilyen quest-et, és utána jelenik csak meg az az opció mikor beszélsz vele.
2012. febr. 27. 16:04
16/30 anonim válasza:
Aela the Huntress egy vérfarka annak a vérét kell meginni egy küldiben hogy átváltozz
19/30 anonim válasza:
és meik küldiét kell megcsinálni meik az a küldi??
20/30 anonim válasza:
Asszem azt az egyik templomban lévő csaj adja, de nembiztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!