Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » SIMS3 - Miért nem szaporodik...

SIMS3 - Miért nem szaporodik a simem testvére, akit átköltöztettem másik házba?

Figyelt kérdés
Tehát már nem játszom vele, de még mielőtt áttettem volna egy másik házba (ami tele van hálószobával, és van egy gyerekszobája is), szereztem neki egy férjet. Miért nem csinálnak gyereket maguktól? Vagy csak az enyémek ,,lusták"?
2012. febr. 25. 02:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Ajánlom neked a Twallan féle StoryProgression mod-ot (+ akkor már a Master Controller-t is.), nagyon hasznos, ilyen, meg minden más szempontból is. :) Itt tudod letölteni -> [link] Jobb oldalt lent van egy lista a modokról, a többi között is van hasznos, olvasgasd át őket - persze ha tudsz angolul. A lényeg, hogy be lehet állítani hogy a nem általad irányított családok alapból hány gyereket akarjanak. Persze attól még nem biztos, hogy lesz nekik annyi, de valószínűbb jóval, hogy nem halnak ki. Na meg nagyon sok más mindent is be lehet állítani ezekkel a modokkal, én nem nagyon tudnám már elképzelni a játékot nélkülük.
2012. febr. 25. 06:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2012. febr. 25. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!