Szóval, most lenne elsőnek konzolom. Igényeim: legfőképpen ne legyen nagyon drága, a másik meg az, hogy szép legyen a grafikája! Az ajánlásokat indokoljátok, köszönöm válaszotokat. Ja, és bármilyen tv-hez hozzálehet csatolni a konzolokat?
Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 12:28
3/4 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm is,de az internetet nem kell rajta fizetni?? (utánna néztem még és a ps3 és az xbox 360 ugyanolyan árba van kb meg a ps3 nak a fűtése jobb elvileg) és amúgy a tv méretétől függ a grafika?
2012. febr. 25. 10:18
4/4 anonim válasza:
Így elsőre a TV mindegy a lényeg hogy rca csatlakozása legyen ha csak scart van akkor átalakítót is szerezz hozzá, így egyenlőre ennyi, esetleg még annyi hogy ne a legkisebb tv legyen, egy közepes nagyságú már megfelelő.
Egyébként ha azt szeretnéd hogy a grafikája szép legyen akkor xbox360 at javaslom. Azért mert ha neten megnézed a grafikai különbséget sokkal szebb mert a VGA-ja erősebb a ps3 nál. Viszont az xboxnak több hibái is lehetnek főleg a hűtéssel. Én minden esetre az xboxot tartom előnyösebbnek mert azért erősebb szebb és kicsivel több játék van rá. Ha van otthon neted akkor nem kell fizetned külön érte elég ha rádugod. Viszont ha flashelve van a gép akkor bannolnak szóval akkor nem tudod rajta a netet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!