Hogy öljek meg egy kisgyereket a Sims2-ben?
De kegyetlen vagy :DDDD
Hát ne adj neki enni és ne gondoskodj róla. zárd el valahova ahol pl nincs ajtó h ne tudjanak az idősebbek maguktól bemenni érte és gondoskodni róla :)
2009. jún. 5. 23:27
Ti nem vagytok 100asok :DD
2009. jún. 5. 23:30
nem olyan egyszerű az, mert ha nem gondoskodsz róla kijönnek a gyámügyesek és elviszik:)
2009. jún. 5. 23:36
Szerintem ha bezárod egy ablak és ajtó nélküli szobába akkor meg lehet aakdályozni a gyámügyiseket...
Azért mondjuk eléggé beteg gondolat XD
A tesóm csinált ilyeneket, maximális számú embert csinált meg és 2 kivételével mindet kinyírta valahogy, mert házi temetőt akart az egyik házához XD Nagyon morbid, pedig ő még csak nem is goth...
2009. jún. 5. 23:45
5/18 A kérdező kommentje:
:D :D :D
Igen ez a baj, ha nem gondoskodok róla, eljön érte a gyámügyes, és ha kiveszem az ajtót a házból átmegy a falon olyan makacs fajta :D de mégis lehetséges valahogy különben nem tudták volna levideózni és feltenni youtubera :)
szal várom a tippeket :D
6/18 A kérdező kommentje:
Óóóó hát ilyeneket én is csináltam régebben :D sims 1-ben bebútoroztam a házat fullra, kandaló a szekrény mellé, be az összes ember, ajtó delete, egyik begyújtott, leégett az egész és meghalt mindenki :D de sims2ben nehezebb gyilkolni, ezek szívósabb fajták már :D
A választ sajnos nem tudom, de basszus... Megállt bennem az ütő, ahogy megláttam a kérdést először, míg tovább nem olvastam! :D
2009. jún. 5. 23:56
Hmm hát ha ajtó nélküli szoba nem működik akkor talán ez XD Írd be ezt a kódot: boolprop testingcheatsenabled true, majd Shift+kattintás a simen. Keress egy ilyet: Kill...(megölés), és katt erre: Die By Flies (legyek által), majd megjelenik rengeteg fekete légy és megölik a simet.
2009. jún. 6. 00:11
Úristen ez milyen már :D sosem játszottam ilyenekkel, de most elkezdem, amilyen beteg állat vagyok. Nem a gyerekgyilkolás miatt, hanem hogy kiéljem az irányításmániámat, mert erre gerjedek :DD
2009. jún. 6. 00:22
Vedd körül medencével és azt fallal és ne rakj be létrát vagy ilyesmit... sztem akkor meg tudod őlni... de vmi tűzveszélyes cucc nyugodtan bent lehet:D
2009. jún. 6. 00:40
Kapcsolódó kérdések: