Gagyio kérdése:
Cod 8 mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Leszedtem a cod8-at most a hétvégén mert ingyenes volt...gondoltam hogy mindjárt leszedik Steam-ről mondtam hogy akkor előre leszedem az ALTERMW3.Rar-t és indítom ..beírom nevet meg jelszót...PLAY-re megyek és azt írja hogy Nem tudok kapcsolódni az online serverek-re ...ANGOLUL írja csak lefordítottam ..PLS HELP OLVASTAM kicsit ez után de a ROUTER-ről írtak sokat...nekem nem ROUter-em van...mit tudok tenni ??2012. febr. 20. 15:42
1/6 anonim válasza:
nem nalad a gond, a szerok nem mindig mukodnek
2/6 A kérdező kommentje:
Nem úgy hogy belépek és játék közbe dob ki hanemPL: Belépek Menübe..rámegyek hogy PLAYe tölt és kiírja kis idő múlva hogy nem tudott kapcsolódni az online service-re és állandóan ezt adja be ...::(((
2012. febr. 20. 16:07
3/6 anonim válasza:
:@@@ mit nem értesz az előző válaszból? nekem sem müxik speciel. mert nem futnak a szerverek éppenséggel.
4/6 A kérdező kommentje:
éppenséggel fura mert nekem már rég óta kész van de nem jó..mindig ezt írta ..amúgy meg ha igazad van akkor miért nem mennek a szerók ??
2012. febr. 20. 18:05
5/6 anonim válasza:
mert pre alpha verzióban van de irja az oldalon is nem lehet elolvasni
6/6 anonim válasza:
idézek: "This is a pre-alpha release. It's unstable and we can't give you any support for it."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!