Miért szaggat ennyire a Mass Effect?
Figyelt kérdés
ATI Radeon HD 3450 tipusu videokártyám van, 1 gb ram-al és Intel Celeron 2,4 Ghz-es procival. A gépigény szerint˙( [link] simán(jó nem maxon)kéne működnie, de még a legminimumabb beálításokon is nagyon durván szaggat és nem értem miért. Szerintetek mit kénem fejlesztenem a gépen?2012. febr. 19. 19:22
1/12 anonim válasza:
gyenge a processzorod azt kellene lecserélni meg ramból sem árt ha van legalább 3-4GB
2/12 anonim válasza:
A VGA is gyenge, 4 éve volt alsó-középkategóriás.
Mai játékra szinte alkalmatlan, filmnézés és 6+ éves játékok.
Illetve a proci is gyenge.
3/12 A kérdező kommentje:
A procit még értem de a vga? Egyébként meg tegnap kipróbáltam a mass effect 2-t is és az ment közepesre állítva max felbontáson (1280x1024 monitoromé) úgyhogy a baj máshol lehet. nem lehet az hogy nincs patch az 1-en?
2012. febr. 20. 18:45
4/12 A kérdező kommentje:
Különben is egy 2009-es videokártya hogy lehet elavult?na meg "simán kéne működnie" mégsem teszi
2012. febr. 20. 18:47
5/12 anonim válasza:
Ez 2008-as VGA ha jól tudom, de még ha csak 2009-es is, 3 év az rengeteg számtech-ben, és elavultnak számít.
Főleg, hogy amikor ez új volt akkor is csak alsó-középkategóriának számított.
6/12 A kérdező kommentje:
a játék minimum 128 megás videokártyát kér maxon meg 256-ot ha jól tudom
2012. febr. 20. 19:36
7/12 anonim válasza:
Egyedul a procid gyenge. Nekem 2 GB RAMmal es egy Radeon HD 2600-assal is siman fut, mondjuk nem max grafikan, de teljesen elvezhetoen.
8/12 anonim válasza:
Oké, a játéknak lehet elég, de ettől még gyenge a VGA.
És sok különbség van 256 mega és 256 mega között is.
Szedd le akkor egy másik helyről az ME-t, hogyha a 2 normálisan megy, akkor nem a hardverrel lesz gond.
9/12 A kérdező kommentje:
Eredetim van pcguru dvd mellékletböl(nem tudom melyik)
2012. febr. 21. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!