Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért fagy ki folyamatosan a...

Miért fagy ki folyamatosan a Mass Effect?

Figyelt kérdés

A Mass Effect első pályáján tartok és folyamatosan kifagy a játék. A gép igény bőven meg van, magas grafikai beállításokon játszok, nem szaggat, csak kifagy.

Úgy kifagyott egyszer, hogy hibát észlelt és a színminőséget 4 bitesre állította...

Olyan is volt, hogy kifagyott, nem tudtam kilépni, a monitor bal felső sarkában egy _ jel villogott, de közben haverral tudtam Skype-n beszélgetni.

Mondta haverom, hogy neki is fagyott, de csak a játék elején ilyen, de olyan sűrűn kifagy, hogy nem tudom végigvinni.

A játék eredetiben van meg.

2012. febr. 19. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia!Illesztö programok frissitése,kapcsold ki a vírus írtot mikor játszol.Sokan követik el azt a hibát ,hogy egyböl a legújabb patchat rakják fel.De sokat segítene ha ismerném a gép adatait és az op.rendszert.
2012. febr. 19. 16:44
 2/7 A kérdező kommentje:

Windows XP SP3

Intel Core duo e4500 2.2 Ghz

Nvidia 8600 GT 256 MB

2 GB RAM

2012. febr. 19. 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Valószínű,hogy valami zabálja közben a ramodat.Mass efecttel nem játszok de nálam a stalker-nél csinált ilyet.Az svchost exe 2gb-ból 1.2 megzabált.Az én megoldásom:gameboster,ram optimizer.Hátrány nincs online játék.Amúgy sajnos mindenkinél fagy megkérdeztem pár embert.Valaki azt mondta szakítsd meg a net kapcsolatott.Remélem tudtam segíteni.Sok sikert és jó játékot.
2012. febr. 19. 17:20
 4/7 A kérdező kommentje:

Hmm...ez lehetséges, mindjárt megnézem, hogy mennyit eszik az svchost...egy játéknál már én is tapasztaltam hasonlót, hogy nem lehetett játszani, ha volt net kapcsolat.

Az a baj, hogy közben haverokkal Skype-ozok és nem akarom a netet kikapcsolni.

2012. febr. 19. 17:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát a ramot azt nem zabálta nagyon. A CPU-mat terhelte 80-100%-ra. A Mass Effect kb 80%-ban használta a CPU-t.
2012. febr. 19. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Legalább az elején próbáld meg,hogy lejebb viszed a"gépigényt"a játékban.PL.:textúra,3d hangás.
2012. febr. 19. 18:31
 7/7 anonim ***** válasza:
HMM Nem lehet,hogy valami bezavarja pl.skype.vagy "buheráltál" valamit amióta fent van a játék a géppedel.registry takarítás,tömörítés,total defrag.Állítottál a szolgáltatásokban valamit.Rendszer optimalizálás.Remélem nem cd-ről játszol.
2012. febr. 19. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!