Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » HoN LoL vagy DotA? Ki szerint...

HoN LoL vagy DotA? Ki szerint melyik a legjobb?

Figyelt kérdés
Valamint ha már ugy is itt vagytok XD akkor aki ért a DotA-hoz pls irjon privátban mer nagyon kezdö vok és kéne a segitség
2012. febr. 19. 16:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
pistabá szerint a farmville..
2012. febr. 19. 16:44
 2/19 A kérdező kommentje:
HA Bocs elfelejtettem mondani hogy trollok kiméljenek
2012. febr. 19. 16:49
 3/19 A kérdező kommentje:

*ja

Mielött még vki mondaná hogy ez igy értelmetlen

2012. febr. 19. 16:50
 4/19 anonim ***** válasza:
LOOOOOOOL...A kedvenc MMO-m már két éve...
2012. febr. 19. 16:52
 5/19 anonim ***** válasza:
HoN inkább profibbaknak való, Dota régi már, a Lol új is, szép is (mondjuk a hon sem ronda), viszont nagyon "noob barát" és emiatt ha rám hallgatsz akkor LoL!
2012. febr. 19. 17:42
 6/19 anonim ***** válasza:
Igaz én még a HoN-al és a DotA-val nem játszottam, de sok gameplayt láttam már illetve sok emberrel beszéltem akik játszottak velük. Hallásra és ránézésre nagyon jó a Hon és a DotA is, illetve tapasztalatból mondom, hogy a Lol is. Viszont így ahogy nézem a játékmenet ugyanaz, a map felépítése ugyanaz, csak más grafika és más hősök. Mivel a LoL-al játszom még mai napig is, én azt ajánlom ;).
2012. febr. 19. 21:59
 7/19 A kérdező kommentje:
valamint vki meg tudná mondani h dotában hogyan lehet megölni a sdzövetséges mobokat??
2012. márc. 3. 20:22
 8/19 A kérdező kommentje:
Na ezt már tudom szoval m1 most inkábn azt kérdezném h mi az az orb efect?
2012. márc. 25. 18:36
 9/19 anonim válasza:

1) LoL egy lebutított, lecsúnyított másolat fos, hagyd ki az életedből.

2) Ha jót akarsz magadnak, DotA2-zöl, de a W3-as Dota is majdnem olyan jó. Ha grafikára élvezel akkor 2.

3) Saját mobot: Attack + rákattintasz.

4) Orb effect: olyan item, ami különleges képességet ad (pl. lifesteal, armor csökkentés, lassítás) és ezekből nem tudsz 2-t egyszerre használni, mert nem fog működni. Ütköznének egymással, meg túl erős lenne úgy a karid.

2012. márc. 28. 21:03
 10/19 anonim ***** válasza:

DoTa,

és egyikse MMO

MOBA játékok .

2012. márc. 29. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!