Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA San Andreasban ha meghalt...

GTA San Andreasban ha meghalt a Tennpenny (a korrupt zsaru) akkor végig van víve a játék? Mármint a story.

Figyelt kérdés

Vagy van utána még valami?

Köszi a válaszokat!

2012. febr. 15. 15:48
1 2
 1/14 anonim válasza:
5%
Van persze akkor érhető el a többi városrész
2012. febr. 15. 15:57
 2/14 A kérdező kommentje:
Hmm de már az egész térkép fel van fedezve nálam! Megöltem már rég Rydert és most Big Smoke-ot is megöltem :) Tenpenny egy tűzoltóautóval menekül, a létráján Sweet-el akit el kell kapni amikor leesne, aztán Tenpenny felborul és meghal...de akkor itt nincs vége??
2012. febr. 15. 16:06
 3/14 seraf77 válasza:
ezzel a fősztorinak vége,már csak mellékküldik vannak a 100% eléréséhez.Googlebe beütöd gta san andreas 100% elérése,itt megtudhatod mit kell csinálni pl.kagylók patkók összegyűjtése,graffitik lefújása
2012. febr. 15. 16:41
 4/14 anonim ***** válasza:
40%
Vege a storynak. Tobb nincs.
2012. febr. 15. 16:54
 5/14 A kérdező kommentje:
ohh de hát ez így gagyi :@ még tervben volt hogy ki kell rabolni valami kaszinót, csak kell hozzá még vmi mágneskártyát megszereznem egy csajtól, akinek nem akartam udvarolni, de most vége van...és sztem még lehetne valami sztori arról is hogy beindul az a kis autószerelő műhelyem is..stb. Van kb 150ezer$ om mert gyűjtöttem, és nem is kellett használnom semmire max hobbiból házakat vettem..azért köszi a válaszokat :)
2012. febr. 15. 17:03
 6/14 anonim ***** válasza:
de am nincs több küldi a városban? mert a keszinóst één megcsináltam meg a többit is akárhányszor kivittem
2012. febr. 16. 07:17
 7/14 anonim ***** válasza:
40%

Mondd el pontosan mi gagyi? A story jo (ha tudsz angolul akkor tudod). Befejezted. Mindenkin bosszut alltal. Ryder, Big Smoke, Feher Zsaru, Tenpenny mind halott. Mit akarsz meg? Nehany hihetetlenul vicces karakterrel talalkoztal (Truth, az ugynok, Cesar stb). Mit szeretnel meg?

Hany orat jatszottal vele? 40-100 orat. Akkor szerintem ne panaszkodjal.

2012. febr. 16. 11:17
 8/14 anonim válasza:
az attol függ hogy megcsinted e azokat a küldiket amik nincsenek megkötve,bármikor megcsinheted,ha nemcsined meg attol mehet tovább a játék, példa erre a Cesar Vialpandos-küldik amik a 2. tuning garázst és a bemutató termet adják san fierroban,vagy a Zero-s küldik sekötelezők,meg a NAGY KASZÁLÁS c. küldetés woozival
2012. febr. 17. 20:45
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, már rájöttem hogy csak kagylókat meg patkókat kell keresnem meg a grafitiket átfújni...minden mellékküldi is megvan...ömm bocsi utolsó előtti nem akartam leszólni, imádtam játszani vele, csak kicsit csalódtam hogy ilyen hamar végiglehetett vinni mert még játszottam volna :) am a játékidő most áll 25 óránál úgy hogy a teljes story-t végigvittem (am kb 40 órát játszhattam sztem, csak amikor elcsesztem egy küldetést mindig újból kezdtem a mentéstől és a szerencsétlenkedésemet így nem számolta bele a játékidőbe :))
2012. febr. 17. 21:00
 10/14 anonim ***** válasza:
Ez az utolsó főküldetés, de ezzel nem csináltad meg a 100%ot, ahhoz több mindent kell, pl kagylót, patkót szedegetni, meg graffitiket fújni, versenyeket megenyerni stb...rengeteg mindent kell megcsinálni.
2012. febr. 21. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!