Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi lehet a baj? Bővebben lent!

Mi lehet a baj? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Letöltöttem egy biztonságos oldalról ingyen, magyarul, Crack nevű mappával együtt a Sims 3-mat. Mikor végre telepítettem és sikerült elindítani, minden oké. Elindul a játék, erre kiírja, hogy nem vagyunk biztosak benne, hogy neked egy eredeti CD-d van, ezért lép kapcsolatba az ügyfél szolgáltatónkal.. Mi lehet a baj? Normális válaszokat!
2012. febr. 12. 15:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Mountolás az, amikor betallózod a játékot a daemon toolsba.

A telepítésen is túl vagy, a patch-t kell elindítani, és hagyni lefutni. Majd ha ez kész, crackelni.

Ha bármit elrontottál és nem tudod már visszavonni, akkor csak letörlöd, majd újratelepíted a játékot. Mivel már letöltötted, még egyszer nem kell.

2012. febr. 12. 18:52
 22/24 A kérdező kommentje:
megcsináltam jó sorrendben az utolsó kettőt, és sikerült! Nagyon szépen köszönöm a kitartó segítségedet!!:)
2012. febr. 12. 18:59
 23/24 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám. De nekem még crack mappa sincs. Honnan tudom letölteni a cracket a játékhoz?
2012. febr. 15. 17:21
 24/24 anonim válasza:

A razoros mappában van egy iso kiterjesztésű fájl ugye?Annyi az egész, hogy letöltesz egy daemon tools-at itt egy link:

[link] Ez után a link után írj egy l betűt!!!!

Belemész ebbe a progiba és ott lesz egy CD és egy +-jel.Arra kattints rá és válaszd ki azt az iso fájl amiről az elején írtam.Majd a kép katlógus alatt ott lesz az amit az imént betallóztál, jelöld ki és utána kattints a player gombra.Ezután telepítsd a játékot.Miután telepítetted indítsd el a játékot, bejön az indítópanel és azután kiírja, hogy akarod-e telepíteni a frissítést.Menny rá,hogy igen!Miután frissítetted töltsd le ezt:

[link] a ...fire.co után írj egy m betűt!!!!

Crack-eld be (ahogy azt leírták neked, másold be a benne lévő fájlokat a C:\Program Files\Electronic Arts\sims3\Bin-be)

ENNYI, ÉS MÁR JÁTSZHATSZ IS!JÓ JÁTÉKOT :)!!!

2012. febr. 15. 19:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!