Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Battlefield 3 menne ezen...

Battlefield 3 menne ezen (laptop)?

Figyelt kérdés

Asus N53SN-S1344D

Intel Core i7-4 mag,2.2-3.1GHz,

8 GB Ram

2GB Video kartya

Ezen hogy futna a Battlefield 3?

2012. febr. 10. 18:16
 1/10 anonim ***** válasza:

Ehh...

Jól.

2012. febr. 10. 18:24
 2/10 anonim ***** válasza:

Fasza lehet az a laptop!

Amúgy maxon elfutna...

2012. febr. 10. 18:33
 3/10 A kérdező kommentje:

Na ezt nem gondoltam hogy meg maxon is menne

Amugy kosz a valaszokat

Jah es errol a laptoprol bexeltem

[link]

(sajnos csak romanul talaltam)

2012. febr. 11. 12:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Jah es amugy a processzort keveseltem mert mindig azert elleneztem a laptopokat mert mindig gyengebb a porcessor mint a pc-nel de most elhataroztam hogy veszek egy laptopot mert jo lex majd nyaron kimenni a napra gepezni mint egesz vakacioba a szobaba punnyadni xD
2012. febr. 11. 12:28
 5/10 anonim ***** válasza:
A legnagyobb gyökérség erre ennyi pénzt kidobni.
2012. febr. 11. 12:34
 6/10 A kérdező kommentje:
hat jah de 15\F vagyok szerinted mire kene koltenem meg amugy se ez volt a kerdes ugyhogy maradjunk a temanal
2012. febr. 12. 15:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Nézd, te ki akarsz fizetni 270 ezret egy gamer laptopra, mikor egy Xbox 360 45-ért pontosan ugyanezt tudja.

Persze ha van pénz szarásig, akkor nyugodtan, jó dolog egy erős laptop, csak ár/érték arányban borzasztó rossz játékra.

2012. febr. 12. 18:40
 8/10 A kérdező kommentje:
En ertem de nezd azt is hogy az xbox-ot nem lehet hordozni.En kertes hazba lakok es nem akarnak egesz vakacioba ben a szobaba ulni.Tehat vettem volna en gepet de az is benti.Plussz meg vegyed azt is hogy ezert az arert nem tudsz venni egy ilyen erossegu asztali gepet (egy jo monitorral eggyut).Ugyhogy nekem megeri.
2012. febr. 14. 09:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Te most hülyéskedsz?

Neked az a nyári kimozdulás, hogy kiülsz egy padra Battlefieldezni? Ezt most te sem gondolhatod komolyan, ez az évszázad vicce...

Arról nem is beszélve, hogy a nyári napsütésben egy kukkot sem látnál a monitorból.

"Plussz meg vegyed azt is hogy ezert az arert nem tudsz venni egy ilyen erossegu asztali gepet (egy jo monitorral eggyut)."

Ennyiből kb 2 erős asztali gépet lehet venni monitorral.

De legalábbis 1 olyan bivalyerőset, hogy ez elszégyelli magát.

Szóval nekem tényleg mindegy mire szórod el a pénzed, de ez még mindig hülyeség így...

2012. febr. 14. 16:22
 10/10 A kérdező kommentje:
van benne valami de viszont az asztali geppel nem ertek egyet mert ebbol az arbol nem jon ki egy eros gep mert hacsak nem veszek egy 16"-es monitort mint amilyen nagy a laptop kepernyo es hozza egy kb ilyen eros gepet.Igy igen kijon de akkor mar ha asztali gep akkor legyen egy 27" monitor mert azon mar jo jatszani.A tobbibe meg igazat adok neked csak nem gondoltam vegig.
2012. febr. 17. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!