Melyik laptop a jobb választás játékra? 150ezer a limitem ezt a 2őt néztem eddig. BF3 szintű játékok futnak rajta?
Ezek közül az ACER Aspire 5750G-2314G50MNKK (LX.RMX0C.003) Fekete a jobb játékra.
Azt még hagy jegyezzem meg ilyen árban laptoppal túl kényelmesen nem fogsz játszani.
nem kell nekem hogy full HD-ba menjen.
Medium beálitás, közepes felbontáson. Diablo 3, Starcraft2, LoL, MW3 stb. Gépigényt elvileg teljesíti a minimum és a reccomend közöt van MW3nál. igyse jó?
Az ilyen oldalak nem az igaziak.
Am menni fognak a játékok vele.
Még egy arany szabályt megejtenék:
A laptop elsősorban nem játékra van.
ÉN is hasonlót gépet nézek mint te, csak nálam szempont az operációs rendszer is. Ezek közül nekem az asus tűnt a legjobbnak szerintem jobb az a radeon vidikártya..
Én most ezen gondolkozom, kb ugyanolyan erős mint az általad írt Asus, de benne van a Win7 és nagyobb a tárhely.. 750Gb
:)
Ezeknek a laptopoknak a processzora nagyon gyenge. Főleg, hogy mivel M-es jelölésűek, a teljesítményük is csokkentve van. A BF3 talán min beállításoknál futna 30 FPS alatt. A BF3-nak nagyon kell a processzor! Talán az MW3 futna rajtuk közepes beállításon, de amúgy elég gyengék.
A mostani 210 ezres laptopom viszi a BF3-at low (kb. XBOX minőségű) grafikán 33 FPS körül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!