Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Folyamatosan ledobál az...

Folyamatosan ledobál az MMORPGK-ről, mi a baj?

Figyelt kérdés
Másoknál nem csinálja, csak nálam, a másik gépünkön sem csinálja, csak ezen. Valamikor csak úgy játszok és hirtelen eltűnik és az asztalt rakja be, valamikor hibaüzenetet ír ki és leáll, mi lehet a baj? (Ezt ilyen 5-6 percenként csinálja)

2012. febr. 8. 10:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Most azt mondod hogy aki nem szereti az mmorpg-t az 1 szerencsétlen cigány? 1ik sem vagyok úgyhogy mind1! több miliárdan űzik? 1 kicsit elirtad nem? max több millió, de legalább ugyanennyien nem szeretik! am az indokok: 1. szar grafika 2. értelmetlen játékmenet 3. szerencsétlenül megcsinált karakterek 4. valósághűség=0! itt most főleg a wow-ra és a metinre gondolok, de vannak kivételek! (pl.:APB) az jó csak fizetős!
2012. febr. 9. 22:17
 12/20 anonim ***** válasza:
Hol mondtam olyat, hogy "az, aki nem szereti az mmorpgket"? Azt mondtam, hogy azok, akik oknélkül össze-vissza hülyéznek, meg szaroznak dolgokat. Nem írtam el a milliárdot. Kicsit sem. 1.Megnézném, hogy te hol vagy képes olyan szépet csinálni, mint a mostani grafikák. Vagy éppen hol látsz szebbet. Közönséges duma, szerintem nem is láttál még új mmorpg-t. 2. Egy játék menet egészen addig értelmetlen, ameddig a játszó személy nem tudja meglátni és felfogni a játékmenet értelmét, amire te soha nem fogsz rájönni, mert tipikus grafikap*csa vagy, aki egy "sz*r grafikával" rendezi le a legjobb játékokat. 3. Ebben látom megint informálatlan vagy, az előzőben említettért. 4. Mivan? JÁTÉK, b*zmeg! V-I-R-T-U-Á-L-I-S JÁTÉK! Épp ez a lényege!
2012. febr. 9. 22:36
 13/20 anonim ***** válasza:
Tudom hogy virtuális! de hasonlísd össze a GTA4 MP-t az mmorpg-kel! (APB nem játszik mert az alapból veri a gta-t!)
2012. febr. 9. 23:09
 14/20 anonim ***** válasza:
Am meg a milliárdot elírtad! 6 milliárd emberből kb 2-3 milliárdnak van gépe! abból kétlem hogy 1 milliárd mmorpg-zne!
2012. febr. 9. 23:12
 15/20 anonim ***** válasza:
Oh, csak azokra írsz vissza, amikre tudsz? Akkor én is válogatok, hogy mikre vagyok hajlandó vissza írni a szövegedből. Várj, mi? Hé-hé: Álljunk csak meg. A gta4 neked mióta mmorpg?
2012. febr. 9. 23:21
 16/20 A kérdező kommentje:
King Kong szerintem neked felesleges itt lenned, az hogy szerinted szar, az a te véleményed, és nem kell ok , megértjük hogy szerinted az. DE attól még nem kell itt szaroznod és kötekedned, ráadásul miattad az alap témától is eltértünk. Szerintem jobb lenne ha az előtt leszállnál a témáról, mielőtt, valaki jelenti a moderátornak, amúgy ezt nem szeretném ha kötekedésnek vennéd, de ha az életkorodat kéne besaccolnom akkor talán 7-8 között. A többieknek a válaszokat köszönöm, minden ÉRTELMES választ zöld kézzel jutalmazok, de ezután kérek minden kedves válaszolót hogy King Kong-ot hagyják figyelmen kívül és az alap kérdésre válaszoljanak.
2012. febr. 10. 15:06
 17/20 anonim ***** válasza:
Megpróbáltad amit írtam? Hogy a modem tűzfalán állítasz?
2012. febr. 10. 16:32
 18/20 anonim ***** válasza:
pont az a lényeg hogy a gta nem mmorpg! azért jó! am kérdező: nyugodtan jelents adminnak, úgyse fog megváltozni a véleményem az mmorpg-ről! és minden hasonló kérdéshez odaírom hogy szar az összes!
2012. febr. 10. 16:36
 19/20 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, mármint én nem tudom, de amint lehet szólok a rendszergazdának.
2012. febr. 10. 16:39
 20/20 anonim ***** válasza:

Megis látszik a %-odon, csináld csak, aztán legyél magadra büszke vele, hülyegyerek :p

Kérdező

Kelleni fognak hozzá a papírjai, amikor betelefonálsz, úgy készülj.

2012. febr. 10. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!