Folyamatosan ledobál az MMORPGK-ről, mi a baj?
Figyelt kérdés
Másoknál nem csinálja, csak nálam, a másik gépünkön sem csinálja, csak ezen. Valamikor csak úgy játszok és hirtelen eltűnik és az asztalt rakja be, valamikor hibaüzenetet ír ki és leáll, mi lehet a baj? (Ezt ilyen 5-6 percenként csinálja)2012. febr. 8. 10:14
1/20 anonim válasza:
Ugyan olyan a gépetek? Csak online játékoknál, single playernél nem? o.O
2/20 A kérdező kommentje:
Single-nél nem, amiről ledobál, az erősebb egy picivel.
2012. febr. 8. 10:48
3/20 anonim válasza:
Hm és ugyan az az OS van mindkettőre feltelepítve_?
4/20 anonim válasza:
Milyen gép? Milyen op rendszer? Próbáltad már újratelepíteni a windowst? Drivereket frissítetted?
5/20 A kérdező kommentje:
A gép pontos adatait nem tudom, az oprendszer az XP. Nem én, de a családból már próbáltuk újraraktuk, de ugyanaz.
2012. febr. 8. 11:53
6/20 zeronibble válasza:
Szerintem ram hiba, egy Memtest elárulja.
7/20 anonim válasza:
Szerintem túl okos a géped és nem engedi hogy ilyen szarokkal játsz!
8/20 anonim válasza:
Milyen szarról beszélsz, te agyon nyalt retardált? Egyáltalán mit keresel ezen a részlegén az oldalnak? Nem tudom melyik fogyatékos részlegből vagy, de huzzál is oda vissza. Előzőnek szólt. Ami pedig a problémát illeti, modem beállításait kellene megnézni, azon belül a tűzfalat. Nem a windows és egyéb tűzfalra gondolok, ha nem tudod az ilyen dolgokat, szerintem felhívhatod a szolgáltatót és biztosan segíteni fognak beállítani.
9/20 anonim válasza:
Arról hogy hülye vagy! és mindenki aki ilyen szarokon játszik! am meg eddig is itt voltam! csak eddig gépről mostmár telórol!
10/20 anonim válasza:
Voltál itt a halált. Én látom ám, hogy csak agyatlanul jártatod a pofádat: oktalanul szarozol olyan dolgot, amit több milliárdan űznek. Az ilyenekről szokott kiderülni később, hogy egy valamilyen minimális mentális problémával, négy fal közé szorított, szüleit és a népet lehúzó munkanélküli, huszon-éves szűz cigány. Vagy csak spontán az utóbbi.. mivel azt is kiszúrtam sas szememmel O_O, hogy a "hülyén", meg a "sz*ron" kívül mást nem tudsz írni, azt is biztos csak másolod..:D Na-de adjunk még egy esélyt a szerencsétlennek: Ha szerinted ezek valamiért sz*rok, akkor nyilván tudsz okot mondani... ha akárcsak egyet is tudsz írni, amire nem tudok kontrázni, hanem igaz rá, akkor talán bocsánatot is kérek. HAJRÁ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!