Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki ismer sok World of Warcraft...

Ki ismer sok World of Warcraft hacket?

Figyelt kérdés
Nekem olyan hack kellene wow 3.3.5 ös patchez hogy a vendorokból ingyen ki tudjam venni a cuccokat. Régen 2.4.3 hoz volt haveromnak ilyen az működött de 3.3.5 höz nem tlalálok ha valaki tud esetleg olyat ami működik az adja már meg legyen szíves hogy honnan töltötte le vagy megbeszéljük és elküldi e-mailbe vgy valahol.

2012. febr. 7. 13:06
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
low vagy :-D dolgoz meg a cuccert ez a jatek lenyege
2012. febr. 8. 08:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Hááát te 1 ratyi vagy az nemvitás. Nyomikám tanulj meg küzdeni a célokért vagyha erre nemvagy képes semmi értelme WOW-oznod.
2012. febr. 8. 14:13
 3/9 A kérdező kommentje:
Ti nem tudom miért veritek itt magatokat! :) 5 év alatt megtanultam játszani képzeljétek el... és jelneleg úgy felhúzni egy karaktert hogy 0-80 és minden cucca meglegyen eot ból max 2 hét... de ti okoskodjatok csak nyugodtan... nem azért kerestem csalást hogy ilyen szerveren használjam csak kíváncsi vagyok hogy működnek az ilyen hülyeségek ez akkora gond?! NEM! :) Akkor meg? Ne okoskodjatok itt! :) Köszi! :)
2012. febr. 9. 00:54
 4/9 anonim ***** válasza:
(Nekem olyan hack kellene wow 3.3.5 ös patchez hogy a vendorokból ingyen ki tudjam venni a cuccokat) Olvasd már el mit irtál te Istenbarma!! uuuh Jézusom.
2012. febr. 9. 16:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Jaj te IQ harcos... :) Nem csak egy szerver van ám a világon... van olyan szerver ahol nagyon kis gearben kezdesz és szépen lassan meg tudsz venni mindent honorért meg eventekről szerzett cuccokért... de mindegy nem fogok vitatkozni ilyen monitorharcosokkal.
2012. febr. 10. 00:40
 6/9 anonim ***** válasza:
xD Fogdmár fel hogy hacket akarsz kérni Jézusom itt köztünk tevagy a szégyen KISCSIKÓ
2012. febr. 10. 13:04
 7/9 anonim válasza:
wpe pro, nagyon jó hack, de sajnos nem igazán tudom használni, tutorialt sem találok hozzá, ha te jutsz vele valamire vagy próbálkozol vele szólj beszélünk és egyeztetünk hátha sikerül valami
2012. febr. 18. 18:38
 8/9 anonim ***** válasza:

nekem egy olyan hack kellene hogy ha egy másik játékos megtámad akkor az dc-t kapjon... mert k.vára elegem van hogy nem lehet küldit csinálni demég A pontból B pontba se lehet eljutni, no nem azért mert egy velem eyszintű öl le, hanem mert a 80-soknak nincs jbb szorakozása mint a kicsiket ölni, mert a súlycsoportjukkal nem birnának... -.-"

nah mindegy csak ki kellet irnom magamból...

2012. febr. 21. 10:14
 9/9 anonim válasza:
én is öltem a kicsiket de mióta megkértek hogy ne öljem már meg őket hagyom amúgy ha megtámadnak megölöm őket ennyi amúgy énis kibírtam amikor az allik öltek engem úgyhogy bírd ki ne csalj
2013. jan. 29. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!