Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért olyan jó játék a wow?

Miért olyan jó játék a wow?

Figyelt kérdés

Már 2 éve játszom vele és elgondolgoztam ezen..

nem valami színvonalas grafika és kicsit unalmas helyenként(sőt! :D ) elég drága ha eredetizel vagy ha tört akkor laggos vagy bugos.És ez szerintem top 10 leg nehezebben megtanulható játékok egyike.

Aki játszik vele mondja már el hogy ezeknek ellenére hogyan sikerülhetett ennyire jóra ez a játék?

2012. jan. 12. 20:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A WoW nem azért jó mert húdejó grafikája van, hanem azért mert társaságban lehet játszani, és ha belegondolsz, direkt így épül fel a játék, hogy a playerek együtt, csapatban játszanak. Sok baráti kör alakult már így, a guild találkozókról már nem is beszélve.

Ezért jó a WoW, nem maga a játék, hanem az hogy másokkal játszol, új barátokat szerzel és mindig van velük közös téma, mert a játék kimeríthetetlen beszédtéma WoW-osok közt, nálunk mindig alap volt a játék mellett a ventri vagy a TS.

Ha pedig egyedül játszol, akkor szerintem unalmas, de nincs is sok értelme egyedül játszani egy MMO-t.

2012. jan. 12. 20:22
 2/2 A kérdező kommentje:

Akk tehát a wownak nem is a wow része a jó?

ezt jól kitalálta a blizzard :D de tényleg igazad lehet most hogy igy mondod csomó barátomat wowról ismerem.. (forever alone:D)

2012. jan. 12. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!