Nem jó egy játék a gépemen! Nincsen vlami videó kártya teljesítmény növelő program NVIDIA-hoz? :-S
Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 19:06
1/4 anonim válasza:
Megfelelő driver van fent?
Teljesítményt növelni (érdemben) csak kártya cserével lehet.
2/4 anonim válasza:
Az mit jelent hogy nem jó. Ha el sem indul, akkor nincs az a program, amivel elindulna... Ha szaggat akkor Gamerbooster...
3/4 anonim válasza:
Ez olyan mintha egy 50cm3-s motorral 250-es teljesítményt akarnál!
Most vettem egy videokártyát ami egyforma RAM-os és chipes mégis sokkal lassabb mint egy másik ugyanilyen adatú.Ugyanazzal a chippel RAM-al is lehet lassabb kártyát csinálni.
4/4 A kérdező kommentje:
A játék vlami shader model 2-őt kér a gamebooster azt már próbáltam régen de ennél a játéknál nem megy,most szereztem egy oan programot ami segíthet csk még nem tom haszmálni,a programot EXPERTOOL-nak hívják
2012. jan. 13. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!