Mégis mi az a gyorsan? 1-1,5 nap? Mert az még egész jó idő. Az a baj, hogy túl sok mindent zsúfolnak bele a telefonokba és valahogy az aksik nem képesek lépést tartani a megnövekedett energiaigénnyel.
De ha csak 2G-s hálózaton használod a telefont, a gps és wifi is csak akkor van bekapcsolva ha szükséges akkor még egy kicsivel tovább megy.
2011. ápr. 5. 22:03
3/9 anonim válasza:
Minden futó programot állíts le, pl. animációs hátteret, le lehet kapcsolni az elfordítás érzékelőt...
2011. ápr. 5. 22:12
4/9 A kérdező kommentje:
nincs élő háttér kép be kapcsolva, de viszont le van töltve. kb ma egy éjszaka alatt le merült úgy hogy a felénél még több volt az aksi ereje. a 2g hol tudom be állítani? és az elfordulás érzékelőt? a wifi csak akkor van be kapcsolva ha nagyon kell amúgy nap közben ki van, és a gps -t nem is használom teljesen ki van kapcsolva...nem tom de nagyon zavar hogy egyfolytában tölteni kell... köszönöm a segítségeteket
2011. ápr. 7. 07:47
5/9 A kérdező kommentje:
a 3g jel van nekem kint.. és akkor szerintetek a sony ericsson xperia x10 is ilyen hamar merülős?
2011. ápr. 7. 07:49
6/9 anonim válasza:
Settings->wireless&network->mobile network és itt.a use only 2g mellé tegyél pipát.
Viszont ha egy éjszaka alatt lemerül az nem egészen normális. Az enyém akkor merült ilyen gyorsan amikor feltettem a smart city nevű programot. Lehet a telepített programok között van valami ami nem hajlandó leállni és használja az aksit.
2011. ápr. 7. 10:09
7/9 A kérdező kommentje:
köszi,akkor le törlöm amir telepítettem. 18%van reggel óta.
2011. ápr. 7. 18:52
8/9 anonim válasza:
a settings/info/battery usage-ben meg tudod nézni, mi meríti ennyire.
Ha task killert használasz, azt sürgősen töröld le.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!