Hány FPS-t lehet kihozni. Belőle COD2-ben?
Azt szeretném megtudni, hogy a következő VGA és CPU-val mennyi FPS-re lenne képes a gép COD2-ben extra grafikán.
VGA: nVidia GTX 550 Ti 3GB
CPU: Intel Core i3-2120 3.3 GHz
A válaszokat előre is köszönöm.
Ha nem fixeled le akkor kiakasztja az 1000 FPS-t
De add meg Pls a ramodat és akkor pontosan megmondom
A RAM:
DDR3-as 8GB-os (dual chanel)a zárójelbe lévő "adatnak" nem tudom mi a szerepe a ram-nál.
3GB VGA
NAgyon Erős Proci
8GB RAM
Mondom,ha nem fixeled le azt fps-t akkor kiakasztja a szervert. Én csak álmodni tudok az ilyen gépről.ISM 1000 Fps. Hol vetted a gépet,illetve hol vetted az alkatrészt,ha összeraktad,ilyen nekem is kell :D. Szerver-t ajánlhatok ?
Köszönöm a segítséget :)
Ezt a gépet már egy jó ideje láttam egy webáruházban és azért is erre a konfigurációra kérdeztem rá, mert erre az össze állításra van elegendő pénzem, még mindig nem vettem meg, mert filózok :D
Azóta annyi dolog változott, hogy abba hagytam a COD2-t, mert elkezdtem BF-ezni és nem tudtam vissza szokni az irányításra.
Viszont most éppen COD4-ezek.
Ha esetleg azt megtudnád mondani, hogy COD4-ben mennyi FPS-em lehetne a fentiekben leírt konfigurációval azt megköszönném. :)
[(A mostani gépemen maxon maximum 25 FPS-el fut el a játék, de leesik akár 7-re is)Egy saját cfg-vel elértem, hogy normálon 30-80 FPS-em legyen, de nagyon nagy az ingadozás.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!