Az ilyen testalkathoz mi áll jól? Hogy lehetne a legjobbat kihozni belőle?
Figyelt kérdés
Elég tömzsi vagyok és alacsony, rövidek a lábaim, rövid a nyakam, nincs derekam, nem széles a csípőm (vastag deszka:D) Az arcom kerek, de az viszonylag szép. Hajam szögegyenes, szőke, de viszonylag dús. Azt hallottam, hogy alacsony lányoknak nem előnyös a hosszú haj, mert összenyomja őket. Ez igaz? Ja, és mit/hogy/mennyit mozogjak, hogy jó legyen? (nagyon izmos vagyok, erős a csontozatom)2011. aug. 15. 12:57
1/3 anonim válasza:
Ha linkelnél képet talán még segíteni is tudnék:) Ezt most így látatlanba nehéz megmondani.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem merek képet feltenni magamról.
2011. aug. 15. 13:56
3/3 anonim válasza:
körülbelül velem is ez a helyzet. én már 1 osztály óta kézilabdázom vagyis 6 éve. nekem is erős a csontozatom. nekem olyan félhosszú a hajam mert nekem a rövid nem áll jól elég fiús vagyok...én csőnacit hordok mert jól áll. de legtöbbször suliba is térdnadrágot (farmer kéket) és élénk színű harisnyát torna vagy félcipővel . próbálok olyat felvenni ami jól áll. tehát a forró nacikkal nem próbálkozom. találd meg az egyéniséged és onnantól egyenes az út .DDD fontos a sportolás :D sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!