MMORPG-ket tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Olyasmit keresek mint a Thrillion Kincsei,vagy a Vallheroes.Kerestem már,de csak ilyen harciakat találtam.pl:wow.Vagy maximum fórumosokat találtam.2012. febr. 5. 02:43
2/7 anonim válasza:
Need for speed world, gates of anderoon, perfect world, AION, metin2 de még sok van, én ezeket próbáltam, nekem a perfect world jött be a legjobban. Annyi még hogy ugye a gates of anderoon meg a metin2 az magyar.
3/7 anonim válasza:
Vindictus
Rusty Hearts
Forsaken World
Archlord
Soul of the Ultimate Nation
World of Tanks
Tales of Pirates
Anarchy online
Aika
Final Fantasy XI és XIV
Lineage 2
Zu online
nemsokára jön:
Secret World
4/7 anonim válasza:
DC Universe
City of Heroes
Star Wars- The Old Republic
5/7 A kérdező kommentje:
Rendben van.Köszönöm a válaszokat,de azt hiszem hogy rosszul fogalmaztam,mivel azt hittem hogy az mmorpg-k nem ilyen harci alapú szerepjátékok.Máshogy fogalmazok,magyar,nem fórum alapú és nem harci alapú ingyen szerepjátékokra gondoltam.
2012. febr. 7. 16:49
6/7 anonim válasza:
Hello kitty online, de lehet még ebben is kell harcolni , majdnem minden játékba lehet harcolni / kell harcolni !
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,de nem pont úgy értettem hogy abszolút harc mentes,csupán olyanra amiben nem épp ez foglalja el a főszerepet,hanem mást is lehet benne tenni.
2012. febr. 9. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!