Miért nem működik többé a Skyrim?
Figyelt kérdés
Eredeti a játék. eddig 15 órát öltem a játékba és ekkor történt az hogy egyszer kiléptem egy félórás menet után. mikor megpróbáltam pár perc után visszalépni ez a hibaüzenet fogadott:
SkyrimLauncher.exe - Alkalmazáshiba
Az alkalmazás nem tud megfellően elindulni (0xc0000005). Az alkalmazás bezárásához kattintson az OK gombra.
Ez után megpróbáltam elindítani a Steam könyvtárból, nem az asztalról és akkor vettem észre a letöltéseknél hogy letöltött valamit hozzá, az 1.4-es patch-et. most komolyan a patch miatt nem indul többé a játékom? megpróbáljam újra installálni? de akkor ugye nem fog elveszni a mentésem, mert ugyebár 15 óra után...
2012. febr. 2. 12:23
2/8 A kérdező kommentje:
oké de tudom úgy újratelepíteni hogy megmaradjanak a mentéseim?
2012. febr. 2. 12:41
3/8 anonim válasza:
Mit tugyam én ?
Gondolom megkérdi törlésnél hogy a mentések kellenek -e
4/8 A kérdező kommentje:
bocs. gondoltam ha már ahhoz ennyire okos vagy hogy tanácsold nekem hogy "telepicsem" újra akkor már tudod ezt is...
2012. febr. 2. 12:55
5/8 anonim válasza:
Hát választhatsz, vagy elveszik a 15 óra vagy már egyáltalán nem tudsz játszani. Szerintem elég egyértelmű. Telepítsd újra, ha felajánlja hogy hagyja-e meg az eddigi mentéseket akkor fogadd el, ha nem akkor nem...
6/8 A kérdező kommentje:
igaz. nincs mit tenni. muszáj lesz megpróbálni :/
2012. febr. 2. 13:23
7/8 anonim válasza:
És a játék könyvtárában ahova telepítetted, nincsenek ott a mentések? Simán kimásolod őket uninstall előtt. Legalábbis régebben ez működött, pont az ilyenek miatt tértem át konzolra egyébként. Az embernek még akkor is szenvednie kell, ha eredetivel tolja...
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, megoldottam!
2012. febr. 2. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!