Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem működik többé a Skyrim?

Miért nem működik többé a Skyrim?

Figyelt kérdés

Eredeti a játék. eddig 15 órát öltem a játékba és ekkor történt az hogy egyszer kiléptem egy félórás menet után. mikor megpróbáltam pár perc után visszalépni ez a hibaüzenet fogadott:

SkyrimLauncher.exe - Alkalmazáshiba

Az alkalmazás nem tud megfellően elindulni (0xc0000005). Az alkalmazás bezárásához kattintson az OK gombra.

Ez után megpróbáltam elindítani a Steam könyvtárból, nem az asztalról és akkor vettem észre a letöltéseknél hogy letöltött valamit hozzá, az 1.4-es patch-et. most komolyan a patch miatt nem indul többé a játékom? megpróbáljam újra installálni? de akkor ugye nem fog elveszni a mentésem, mert ugyebár 15 óra után...

2012. febr. 2. 12:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Telepicsd újra
2012. febr. 2. 12:37
 2/8 A kérdező kommentje:
oké de tudom úgy újratelepíteni hogy megmaradjanak a mentéseim?
2012. febr. 2. 12:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Mit tugyam én ?

Gondolom megkérdi törlésnél hogy a mentések kellenek -e

2012. febr. 2. 12:47
 4/8 A kérdező kommentje:
bocs. gondoltam ha már ahhoz ennyire okos vagy hogy tanácsold nekem hogy "telepicsem" újra akkor már tudod ezt is...
2012. febr. 2. 12:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát választhatsz, vagy elveszik a 15 óra vagy már egyáltalán nem tudsz játszani. Szerintem elég egyértelmű. Telepítsd újra, ha felajánlja hogy hagyja-e meg az eddigi mentéseket akkor fogadd el, ha nem akkor nem...
2012. febr. 2. 13:18
 6/8 A kérdező kommentje:
igaz. nincs mit tenni. muszáj lesz megpróbálni :/
2012. febr. 2. 13:23
 7/8 anonim ***** válasza:
És a játék könyvtárában ahova telepítetted, nincsenek ott a mentések? Simán kimásolod őket uninstall előtt. Legalábbis régebben ez működött, pont az ilyenek miatt tértem át konzolra egyébként. Az embernek még akkor is szenvednie kell, ha eredetivel tolja...
2012. febr. 2. 19:43
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, megoldottam!
2012. febr. 2. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!