Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nektek működik a stardoll?...

Nektek működik a stardoll? Légyszi irjatok, fontos.

Figyelt kérdés
[link] minden működik, de ha rámegyek a saját oldalra vagy akárki oldalára csak feheret mutat. És a bazárba se akarja a ruhákat kimutatni. Lehet h a adobe player-emmel van baj? Pedig mást mindent visz és eddig ez is működött...

2012. febr. 1. 19:19
 1/2 anonim válasza:
bocsi, de nem tudom a választ, én is így vagyok most ezzel... tök kétségbe vagyok esve... egyébként nekem, amikor pl: belépek egy buliba, akkor látom ahogy betölti a bulit, és egy másodpercig látom magam egyes egyedül ott a szoba közepén,és nem tudok semmit csinálni... én frissítettem nemrég az adobe player-t és nekem is minden működik, kivéve ez ... :/
2012. febr. 1. 19:40
 2/2 A kérdező kommentje:
akkor ezzel egyedül vagyok, am azt nekem is szokta ha belépek egy buliba,de az nem nagy baj, de azért ez, h szinte semmire se tok rámenni csak hülye sztármoovira meg tervezés és eladásra :((
2012. febr. 1. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!