A CoD Black Ops-nál mi kell a multihoz?
Figyelt kérdés
Online kód? És ez később is beszerezhető hozzá? Mert elvileg playstationstore-ban lehet venni online kódokat, de én nem láttam.2012. febr. 1. 16:29
1/9 anonim válasza:
eredetivel megveszed steamen, és játszol, de akkor inkább már az mw3-at vedd meg, az ugyanannyiba kerül. Ha meg nem eredeti, keress rá gugliban: "alterops"
2/9 anonim válasza:
Black opshoz nem kell kód, berakod a lemezt, és megy (bár gondolom, ezt a kérdést máskor is feltetted, mert van egy nagyon hasonló is).
3/9 A kérdező kommentje:
Igen feltettem már, de van aki azt mondja, hogy nem kell hozzá semmi, van aki azt mondja steam kell hozzá, szóval még mindig nem tudom, hogy kell e valami a multihoz. Használtan venném.
2012. febr. 2. 15:52
4/9 anonim válasza:
A Steam az egy PC-s dolog, és csak a PC-s verzióhoz kell, és igen, ahoz kell kód is. Gondolom abból, hogy Playstation store, meg PS3 a másik kérdésedben, hogy PS-re kell, és nem PC-re. Talán ha beleírnád a kérdésedbe, hogy "Playstation 3" vagy "konzol", nem kapnál félrevezető válaszokat :)
5/9 A kérdező kommentje:
PS3-ra gondolok, de csak van hozzá online kód, legalábbis itt azt írja, hogy már felett használva.
2012. febr. 2. 17:04
6/9 anonim válasza:
Akkor ez az eladó elég nagy hülyeséget ír. Még utána is néztem mindenhol. Megkérdeztem itt az oldalon is, azt írják, hogy nem kell kód.
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor, ha megveszem például a linken lévőt azzal majd tudok multizni? Nem kell majd hozzá semmi pluszba? Mert ez az eladó azt írja, hogy nem lehet már vele multizni.
2012. febr. 3. 15:33
8/9 anonim válasza:
Igen, tudsz. Bár én ettől az eladótól nem venném meg.
9/9 A kérdező kommentje:
OK, köszi a segítséget.
2012. febr. 3. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!