Ajánlanátok "tábori" játékokat?!
Nem netes vagy számítógépes játékra gondolok.
Az osztályommal most megyünk el együtt utoljára táborozni és akarunk majd játszani valamit együtt...
BÁRMILYEN ÖTLET JÖHET!!!
A komoly játékoktól a teljes baromságig : )
tescós, bottal rajzolós játék, elnök-titkár-jegyző... én tökre szerettem ezeket még gólyatáborban:D
nem tudom ismered-e őket. meg 8. vagy 12. vége?:D bár én végzősként is ellennék velük:D
ismered őket?
Először is:Köszi mindenkinek!!!!
Üvegezni és Felesz vagy merszezni szoktunk : )
Amit az Harmadik és a Negyedik válaszoló írt azok közül a legtöbb játékot nem ismerem... :(
De éjszakai túrára mindenképpen rábeszélem a többieket
[8. osztály vége]
húú, a rajzolós az olyan, hogy fogtok egy botot, és rajzolnia kell mindenkinek egy holdat a levegőbe, ami vagy szép lesz, vagy csúnya...akkor lesz szép, ha megköszöni a botot, mikor megkapja és ha átadásnál azt mondja 'tessék' de sztem a tessék nem túl fontos, csak a szívesennel jobb sokkal. és mindig mondani kell, hogy vki szépet vagy nem szépet rajzolt
a tescósnál meg, ott is körben ültök és annyi emelet van ahányan ti összesen. és ha mondjuk kettővel melletted balra ül Kitti akkor te azt mondod 'bemegyek a tescóba...elindulok balra, felmegyek a harmadik emeletre és hátmitisvegyek...veszek káposztát' azért, mert te vagy a földszint, a melletted ülő az első emelet (jobb-bal) és kettővel melletted hamardik van, és káposzta, mert Kitti neve k betűvel kezdődik.
van ilyesmi zenedobozzal is, akkor meg mindenki mond vmit, hogy szerinte mi fér a zenedobozba és azok jók, amikben benne van a dó-ré-mi-fá-szó-lá-ti-dó :) szóval lehet nutellás palacsinta, lehet adóvevő, lehet öö maláta meg ilyenek.
az elnök titkárnál meg körben ültek törökülésben, kijelöltök egy elnököt, amellett egy jegyző ül, mellette a titkár, mellette az 1es, amelett 2es így tovább ahányan vagytok, az utolsó mindig a szamár. az elnök ritmusra elkezdi (rácsap a térdeira, tapsol, hátramutat a válla felett a jobb hüvelykujjával mondja a saját nevét - elnök aztán hátramutat a ballal és mondja azét, akit szeretne. csak a mellette levőket nem mondhatja és vissza sem mondhatja annak, aki őt szólította. mindnki tapsol meg csinálja közben az elnökkel, csak csöndben! mondjuk az elnök azt mondta 'elnök-négy', akkor utána mindenki térd,taps, hátra-hátra csak közben a négy mondja, h mondjuk 'négy-kilenc'.
a cél az, h az elnököt kiüssétek.
ha valaki elrontja, vagy túl lassú (ezt jó feszes tempóban kell csinálni) rosszat mond vagy visszamond akkor ő lesz a szamár. odamegy a szamárhoz és leül az elnök mellé, a többiek felfelé csúsznak, ésodáig mindenkinek megváltozik a száma, tehát kiesett mondjuk a 9es (13 szám van összesen tegyük fel) akkor a 9es lesz a szamár, a szamár a 13, a volt 13 tizenkettővé lesz, a 12 tizeneggyé, a 11 tízzé, a 10 kilenccé, megkapja a kieső helyét,utána nem változik.
hűű nem is tudtam h ez ilyen bonyolult játék :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!