Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ajánlanátok "tábori" játékokat?!

Ajánlanátok "tábori" játékokat?!

Figyelt kérdés

Nem netes vagy számítógépes játékra gondolok.

Az osztályommal most megyünk el együtt utoljára táborozni és akarunk majd játszani valamit együtt...

BÁRMILYEN ÖTLET JÖHET!!!

A komoly játékoktól a teljes baromságig : )

2009. máj. 31. 12:30
 1/7 anonim ***** válasza:

üvegezés

felelsz vagy mersz

2009. máj. 31. 12:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálunk sportversenytől kezdve fodrászversenyig minden volt. Rendeztünk "természetszépe" versenyt is. Levelekből, gallyakból ruhát készítettünk egy srácnak, a majdnem kopasz fejére pedig celluxszal ragasztottunk hajat. Természetesen fűből készültet. Aztán meg alig bírtuk róla leszedni a zuhany alatt :D Ha valami hegyes vidékre mentek mindenképp ütemezzétek be az éjszakai túrát:D Szervezzetek humoros vetélkedőt. Nálunk 24 órás volt. Reggel 6tól másnap reggel 6ig tartott. Volt benne minden:karaoke, táncverseny, gyorsasági feladatok (pl. meg kellett számolni, hány szelektív hulladékgyűjtő van a faluban,kupakgyűjtés stb)A lényeg, hogy együtt legyen a csapat :) Utolsó nap emlékezetes lehet egy tábortűz.
2009. máj. 31. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:

tescós, bottal rajzolós játék, elnök-titkár-jegyző... én tökre szerettem ezeket még gólyatáborban:D

nem tudom ismered-e őket. meg 8. vagy 12. vége?:D bár én végzősként is ellennék velük:D

ismered őket?

2009. máj. 31. 15:48
 4/7 anonim ***** válasza:
jahoppá, már kérdeztem. mindegy, akkor harmaccorra is, annyira elvesznek, ismeredőket?:D
2009. máj. 31. 15:49
 5/7 A kérdező kommentje:

Először is:Köszi mindenkinek!!!!

Üvegezni és Felesz vagy merszezni szoktunk : )

Amit az Harmadik és a Negyedik válaszoló írt azok közül a legtöbb játékot nem ismerem... :(

De éjszakai túrára mindenképpen rábeszélem a többieket

[8. osztály vége]

2009. máj. 31. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:

húú, a rajzolós az olyan, hogy fogtok egy botot, és rajzolnia kell mindenkinek egy holdat a levegőbe, ami vagy szép lesz, vagy csúnya...akkor lesz szép, ha megköszöni a botot, mikor megkapja és ha átadásnál azt mondja 'tessék' de sztem a tessék nem túl fontos, csak a szívesennel jobb sokkal. és mindig mondani kell, hogy vki szépet vagy nem szépet rajzolt

a tescósnál meg, ott is körben ültök és annyi emelet van ahányan ti összesen. és ha mondjuk kettővel melletted balra ül Kitti akkor te azt mondod 'bemegyek a tescóba...elindulok balra, felmegyek a harmadik emeletre és hátmitisvegyek...veszek káposztát' azért, mert te vagy a földszint, a melletted ülő az első emelet (jobb-bal) és kettővel melletted hamardik van, és káposzta, mert Kitti neve k betűvel kezdődik.

van ilyesmi zenedobozzal is, akkor meg mindenki mond vmit, hogy szerinte mi fér a zenedobozba és azok jók, amikben benne van a dó-ré-mi-fá-szó-lá-ti-dó :) szóval lehet nutellás palacsinta, lehet adóvevő, lehet öö maláta meg ilyenek.

az elnök titkárnál meg körben ültek törökülésben, kijelöltök egy elnököt, amellett egy jegyző ül, mellette a titkár, mellette az 1es, amelett 2es így tovább ahányan vagytok, az utolsó mindig a szamár. az elnök ritmusra elkezdi (rácsap a térdeira, tapsol, hátramutat a válla felett a jobb hüvelykujjával mondja a saját nevét - elnök aztán hátramutat a ballal és mondja azét, akit szeretne. csak a mellette levőket nem mondhatja és vissza sem mondhatja annak, aki őt szólította. mindnki tapsol meg csinálja közben az elnökkel, csak csöndben! mondjuk az elnök azt mondta 'elnök-négy', akkor utána mindenki térd,taps, hátra-hátra csak közben a négy mondja, h mondjuk 'négy-kilenc'.

a cél az, h az elnököt kiüssétek.

ha valaki elrontja, vagy túl lassú (ezt jó feszes tempóban kell csinálni) rosszat mond vagy visszamond akkor ő lesz a szamár. odamegy a szamárhoz és leül az elnök mellé, a többiek felfelé csúsznak, ésodáig mindenkinek megváltozik a száma, tehát kiesett mondjuk a 9es (13 szám van összesen tegyük fel) akkor a 9es lesz a szamár, a szamár a 13, a volt 13 tizenkettővé lesz, a 12 tizeneggyé, a 11 tízzé, a 10 kilenccé, megkapja a kieső helyét,utána nem változik.

hűű nem is tudtam h ez ilyen bonyolult játék :DD

2009. jún. 1. 13:43
 7/7 anonim ***** válasza:
jha és ugye az első háromnál az a lényeg, h mindenki rájöjjön a játék lényegére :)
2009. jún. 1. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!