Ajánlanátok komoly Szamurájos pc játékokat?
Figyelt kérdés
Imádom a japán kardvívós játékokat, sajnos vannak olyanok amelyeket nem adtak még ki (vagy nem is fogják) pc-re.
Tudom hogy a kérdés kissé buta mert általában nem mindenki szerint komolyak az ilyen játékok mivel elégé megvannak fűszerezve nem reális (fantasztikus) elemekkel, karakterekkel, de nálam bejön. Az ajánlatokat előre is köszönöm.
2011. aug. 23. 14:37
1/7 anonim válasza:
Samurai Warriors 1-2
Dynasty Warrior 1-6
Többről nem tudok, ami PC-re van.
2/7 A kérdező kommentje:
Az a gond a Samurai warriors-al és a Dynasty warriors-al hogy nem igazán vannak olyan karakterek egyikben sem amelyek normális szamuráj kardot (katanát) használnának, nálam ez a lényeg. Nagyon tetszik a Total war shogun 1-2, de ezekkel meg az a baj hogy taktikai játékok. Egy igazi vérbeli szamurájos játék kéne már.
2011. aug. 23. 21:09
4/7 A kérdező kommentje:
Már átvittem, meg amúgy nem igazán ilyenre gondoltam, olyan kellene amelyik a 16. - 17. század környékén játszódik, és normális szamurájok lennének benne. De azért kösz, továbbra is várom az ajánlatokat.
2011. aug. 28. 20:41
5/7 anonim válasza:
Assszem pc-re nincs olyan csak konzolokra.
6/7 jani9921 válasza:
Mount and Blade Warband-Shogun Sengoku Jidai mod
7/7 A kérdező kommentje:
Te jani9921 elismerésem, rátapintottál a lényegre! Nagyon hálás vagyok érte, kösz!
2013. jan. 18. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!