Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem indul el az MW3?

Miért nem indul el az MW3?

Figyelt kérdés
Nem eredeti. Eddig rendesen tudtam játszani vele tegnap még semmi baja nem volt. Ma meg már ezt írja ki: Steam must be running to play this game. De a steam eddig is elvolt indulva. Mi baja lett?? Tegnap még tudtam vele játszani

2012. jan. 31. 14:01
 1/8 A kérdező kommentje:
A google nem segítettet.
2012. jan. 31. 14:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Már újratelepítettem a játékot. Újra crackeltem. Singleplayer működik de a mutli ugyanúgy nem jó
2012. jan. 31. 14:24
 3/8 anonim ***** válasza:
multizni nem is fogsz torton
2012. jan. 31. 14:45
 4/8 A kérdező kommentje:
De igen. Tegnap multiztam vele.
2012. jan. 31. 14:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Az kamu
2012. jan. 31. 15:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Már miért lenne kamu? Küldenék linket de ki csillagozza a gyakorikérdések.
2012. jan. 31. 16:00
 7/8 anonim ***** válasza:
altermw3 alpha verzióban van szal lehet vele de ha kedves kérdezö ezzel játszol akkor tudnod kell hogy a szerver gyakrabban offline mint online mert pre alpha verzió
2012. febr. 7. 20:30
 8/8 A kérdező kommentje:
tudom, hogy offline szokott lenni, de azóta már jó lett. azóta se tudom, hogy mi volt a baJa. másnap bekapcsoltam a gépet beleléptem és jó volt
2012. febr. 15. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!