Mondanátok számítógépes játékokat, ami elindul ezen a laptopon? Config lent. Leginkább autós játékokat mondjatok.
Intel Core i3-2310M 2.1GHz
MEMÓRIA MÉRET: 4Gb
MEMÓRIA TÍPUS: DDR3
INTEGRÁLT VGA TÍPUS: nVidia GeForce GT 520
Igen ez egy laptop
Az előző válaszoló szerintem nem igazán volt tisztában ennek a laptopnak a teljesítményével, ugyanis ezen minden játék elindul, mert elég jó konfiguráció. Maximum a legfrissebb játékok részletességéből kell egy keveset visszavenni, de legrosszabb esetben is közepes grafikán még ezek is hasítani fognak.
Amúgy kérdésedre: Blur, Split Second, Flatout Ultimate Carnage, Burnout Paradise, Dirt 3
első vagyok: én max felbontásban gondolkodtam. igazad van, mert nem rossz kis gép, de azért max felbontásban nem minden indulna el rajta, legalábbis szaggatna. ezért ajánlottam régebbi játékokat, amik ugyan régiek, de élvezhető autós játékok. persze ez stílus kérdése, hogy ki mit tart jó autós játéknak :)
egy rFactor 2-vel azért szerintem nem érdemes próbálkozni ezen a konfigon.
Harmadik válaszoló:
a laptopjának a maximális felbontása 1366x768. Ez alapjában véve sem egy nagy felbontás. Futni fog a GTA IV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!