Scottie kérdése:
Egy számítógépes tápegységgel tudok működtetni autós fejegységet?
Figyelt kérdés
2011. szept. 22. 20:33
1/11 anonim válasza:
Igen, a sárga és a fekete erek között 12 VDC a feszültség.
Annyi a feladatod, hogy ATX-es táp esetében az indító bemenetet negaívra kell kötnöd!
2/11 anonim válasza:
A power on a 14-es láb, általában zöld színű:
3/11 A kérdező kommentje:
Végülis akkor mit mivel kell összekötni, hogy működjön? (a fejegységen tudom, hogy melyik a plusz és melyik a minusz, de a tápegységből sok kábel lóg ki:) a választ előre is köszönöm!
2011. szept. 22. 20:57
4/11 anonim válasza:
Bocsi, konkrétan hányas lábra kell kötni a 14-est?
5/11 anonim válasza:
A 14-es (zöld) lábat valamelyik feketére!
Azért linkeltem a harwarebook oldalt, hogy ez ne legyen már kérdéses!
:D
6/11 A kérdező kommentje:
Akkor ha jól értem, a zöld kábelt összekötöm az egyik feketével, valamint a fejegységet a +/-12v-os kábelekkel és működni is fog? Köszönöm a segítséget!:)
2011. szept. 23. 20:13
7/11 anonim válasza:
"A 14-es (zöld) lábat valamelyik feketére!
Azért linkeltem a harwarebook oldalt, hogy ez ne legyen már kérdéses!"
Bocsánatért esedezem, de azért volt számomra kérdéses, mert azt írtad:"az indító bemenetet negaívra kell kötnöd!" és nem azt, hogy GND-re, azaz földre. Nem lehet mindenki villanyosmérnők:)
8/11 anonim válasza:
Ne magyarázd a bénaságodat! A GND a negatív (fekete színű vezeték), pont mint az eszközcsatlakozókon!
9/11 anonim válasza:
Igenis! Kérek engedély meghunyászkodni!!!
10/11 anonim válasza:
Ugyan már 22:28, mit értetlenkedsz? A fekete az a negatív és kész.
A kék meg a még negatívabb és kész.:)Érthető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!