Mit szólnátok hozzá ha a mafia 3-at a rockstar games fejlesztené a 2k games helyett?
Figyelt kérdés
sztem akk az egyik legjobb része lenne a mafia szériának,kb. olyan la noire gta lenne belőle.ti mit szólnátok ehhez?2012. jan. 25. 20:38
1/2 anonim válasza:
szerintem nem lenne jó, nem GTA-zni akarok, hanem Mafia-zni, két külön stílus, nekem a 2K stílusa jobban bejön.
2/2 anonim válasza:
én annyira nem örülnék neki, mert az már nem mafia lenne.. persze a rockstar se egy szar, de ők más "világot" hoztak létre és abban a témákban amikhez az ő nevük fűződik qrva jók!!
(OFF!!): nagyon sokan fikázzák a Mafia II-t hogy ez meg az nincs benne, bla bla a véleményem szerint semmi hiba nincs benne. nincs benne vonat, meg stb, de viszont grafikára meg élményre nagyon nagyot üt.. nekem most volt szerencsém végigvinni, de szerintem elkezdem mégegyszer mert annyira jó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!