Counter Strike 1.6 kiváló hack?
Sziasztok... ugyebár van nagyon sok cs-s hack Ecc 5.2; badboy 4.2 stb.; sok féle wh...+ CD hack:)... a cd hack nemtudom miért de nekem elég szar...
Tudnátok e nekem adni egy nagyon JÓL működő hack nevet vagy esetleg letöltési linket...köszi (Leszarom ha azzal jösz hogy csiter csiter stb stb. felvilágosítalak hogy 1 éve játszom steamon az előtt pedig max 2 hetet csaltam...azért használok néha csiteket NS-en mert felhúzom magam az eredetin:)...ezen levezetem magam 1-2 nap alatt és minden vissza a régi kerékvágásba) ...a rendes válaszolóknak pedig nagyon megköszönném:)
De minek hack-elsz ha eredeti-s vagy ?
Nincs benned annyi hogy megtanulj játszani tisztán?
Mert nem egy nagy dolog megtanulni lőni .. reflex az egész .
Főleg ha van 1 jó klánod akivel LAN versenyre jársz ..Utóbbit nem tudom igaz-e .
De ha annyira hackelni akarsz akkor nyugodtan ... pont ezért fost a csé már mert a steamosok fele is csal..
Vezesd le botokon a feszkót. De ne legyél egy csíter f*szkalap :)
Elmondom neked, ha rászoksz nehéz lesz róla leszokni. Tapasztalat.
1. válaszolónak üzenném hogy viszonylag jól tudok cs-zni:)
Lan versenyekre nemtudok járni...
szoktam sokat mixelni, warozni
2. válaszolónak pedig hogy én nem tudok rászokni.botokon meg nem élvezetes:) De egyébként már találtam egy hacket de már abbahagytam:):D
Én is steames vagyok.
Botok ellen szoktam csak csalni.
Hasznos is tud lenni.
Pl egy wh expert botok ellen.
Megtanulsz vele jól lőni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!