Egy régi xbox 360-on mennek az új játékok pl Forza4?
Lehet hogy vennék egy flashelt xbox 360at és abból is a régebbi típust és hallottam olyat hogy az új játékok nem futnak el rajtuk. Ez lehet annak az oka h régi a flash rajta? A régin mennek a rendes dvd formátumú és az avi-s filmek? Mert valószínűleg sokat használnám filmezésre is
de azért forza 3 és 4et is nagyon tolnám rajta:D
Vagy valaki valamilyen tapasztalatot tud róla?
Egy új fajta xbox 360at lehet flashelni amúgy?
Hát ha az az Xbox 360 olyan régi mint amilyennek gondolom,
akkor a válasz NEM!
Nem tudom mit gagyulsz itt 3000-5000 Ft-n. Egy forza 3 ultimate edition ennyibe faj. Inkabb vegyel egy flash nelkuli rendes xboxot, egy eredeti forza 3-t, es szepen vard meg mig a forza 4 olcsobb lesz. Hosszu tavon jobb lesz neked mivel: Amint megjelennek az uj generacios konzolok, az osszes xbox jatekot majd kb 1000-5000-t meg tudod majd venni es nem kell majd havonta ujra flashelned + hozza tudsz majd ferni a live hoz ahol azert van mit letolteni.
Nekem mindket jatek megvan, es bar a forza 4 valoban jobb, meg mindig szoktam tolni az f3-t. Mivel jobban hozza vagyok szokva, nagyobb az auto gyujtemenyem, plusz neha jol esik Porschek ellen versenyezni (melyeket a f@sz EA letiltott az F4 bol).
Lt+ 2.0-ás Flash már képes vinni a Forza 4-et (mert az már támogatja az xgd3-as lemezformátumot amilyen az forza4 is)
Már lehet flashelni az új fajta (slim) xboxokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!