Valaki rakott már ki 18000 darabos kirakót? Nekem van.
Figyelt kérdés
olyan mint egy képeslap,négy külön képből áll amit össze lehet kapcsolni. a segítség hozzá h a négy kép külön zacsiban van csomagolva.. nagyon nehéz nem megy nekünk..2012. jan. 22. 16:53
1/2 anonim válasza:
Milyen segítséget vársz itt az oldalon, ami arra való hogy a felmerülő kérdéseidre választ adjanak? Valaki majd átmegy, vagy elég csak egy kicsit bátorítani hogy ne add fel?
Igen/nem válasszal nem sokra mész, pedig a kérdésre legfeljebb ennyit lehet mondani.
2/2 A kérdező kommentje:
bátorításra gondoltam,meg mint irtam,info gyűjtés.. mert sztem nem hétköznapi dolog egy 18ezer darabos kirakó. hogy van e sok elvetemült ember mint mi.. :S bocs..
2012. jan. 22. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!