Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért ilyen kevés az fps-em...

Miért ilyen kevés az fps-em játék közben?

Figyelt kérdés

Üdv!Azt szeretném megkérdezni, hogy miért kevés az FPS-em a Call of Duty 4 Modern Warfare Multiplayer-ben.Pedig a gépem megfelel az ajánlott rendszerigénynek.Windows XP-m van.Minden grafikai beállítás Low-on vagy kikapcsolva.Csata közben az FPS leesik olyan 5-10-re de mikor egyedül szaladgálok, akkor van olyan 60 FPS-em is.

Gépem Adatai:

Videokártya:NVidia GeForce 9400 GT 1 Gb

Processzor:3000MHz, P4, Intel

Ram:3GB.

Az internetem eléggé gagyi, csak 2Mb/sec

2012. jan. 21. 19:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
És az mi hogy winfos reinstall?hogyan kell csinálni?(csak a bot modban teszteltem a festéseket, rendes multiban nem, tehát lehet hogy a mod egyik hibája.ha valaki tud egy olyan Bot Modot amiben minden grafikai festés megjelenik a fegyvereken, akkor linkelje be legyenszíves:))
2012. jan. 23. 14:18
 12/14 anonim ***** válasza:
A winfos reinstall annyit tesz, hogy újra rakod a Windowst. :DDD Vagy legalább a játékot. Nekem innen úgy tűnik, hogy addig mókoltál a játékkal, meg talán a géppel is (játékok fel-le rakosgatása, driverek piszkálása, modok, stb stb), hogy már visszafordíthatatlanul leamortizáltad. Kellene egy új windows, friss driverekkel, ahogy a nagy könyvben meg van írva. De először kezd csak a játék újra telepítésével, és ne rakj fel hozzá semmilyen kiegészítőt. Ha a hiba fenn áll, akkor passsz.
2012. jan. 23. 17:23
 13/14 A kérdező kommentje:
Most lett nemrég újrarakva a windows :D
2012. jan. 23. 19:16
 14/14 anonim válasza:
a procid egy kalap szar. nekem is volt p4-em ugyanígy 3 GHZ-es és ezek már 2-3 év után szarakodnak. az enyém hét éves volt és már a bios-ban is 2.5 GHZ-et írt közben egy 2 órás gta-zástól lazán fölment 70 fokra úgyyhogy valszeg a te procid is ezzel küzd mert azt tudom hogy a legújabb p4 az 2006-2007 körüli tehát ez lehet a gond. vagy az is hogyha régi a vidikarid nem csak az számít h mennyi videóram van benne. próbáld ki hogy indítasz egy saját szervert és nézd meg hogy ott mennyi az fps-ed. lehet hogy a multi miatt laggol.
2014. aug. 23. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!