A Driver San Francisco játék közben, miért indul újra a gépem?
Sziasztok!
A játékkal lenne 1 kis problémám. Skidrow-os verzióm van, rajta az 1.0.1-es patch-el. Már elég rég nem játszottam vele. (legutóbb karácsonykor)Nem is volt vele semmi gondom. Tegnap előtt szerettem volna tolni 1 kicsit, erre játék közben újraindult a gépem csak úgy. Nekifutottam megint, aztán ugyan úgy, megint újraindult a gépem. Aznap 6-szor eljátszotta ezt, mindig különböző időközönként,(valamikor 2 perc múlva, van mikor kibírja 20 percig is) mikor ezzel játszok. Más játéknál nem csinálja ezt a gépem.
Mi lehet a baj?
Ha valakivel előfordult már ez a probléma, és tudja rá a választ, akkor írjon már vissza.
Előre is köszönöm!
Szia! Ez a progléma azoknál szokott előfordulni akinek Win. XP-je van, mert a játék nem nagyon megy Xp-n. Nálam is ugyan ez a progélma van. Egyszer át vittem az eggyik haveromhoz full ugyanaz a sz.gépje van mint nekem csak nála Win. 7-es op. rendszere van fent és nála gyönyörűen ment a játék. Ezt a proglémát úgy tudod elkerülni, hogy ujra telepited a géped és felrakod a Win. 7-et, vagy fel telepíted rá az 1.04-es patch-et. Itt a link itt letudod tölteni, utánna feltelepíted és reméljük menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!