A sims 2 évszakokban miért nem esik a hó a telkemen?
A beállításoknál beállítottam a "telek behavazását" le is okéztam és rögtön vissza váltott a "ki" állapotba....miért nem fogadja el ? :( Így nincs értelme az évszakoknak :(
L21
igen télen állítottam be :(
az a kiegészítő nekem is fent van...megpróbálom letörölni hátha...
naponta többször is játszok vele, szal volt újraindítás...ezért nem értem...meg rögtön visszaáll kikapcsolt állapotba mikor beállítom :(
a gépem jó hozzá :)
csak az a furcsa hogy a telken nem látszik a hó, de tudok hóembert építeni meg hóangyalt csinálni :D
Akkor gondolom a tini cuccokat nem lesz szükséges megvenni :D
Nem akarom hogy elcsessze az Évszakokat
Ramii:
igen, mármint úgy értem hogy amikor esik a hó a telken kívűl minden hófehér csak a telkem szép fűzöld :D azaz megkéne maradnia...esni esik csak nem marad meg...de grafika hibára is tippeltem már mert hiába zöld minden ha esik a hó tudok hóembert építeni...-.-" :D
de sok fele utána olvastam sokan írták hogy az is bekeverhet ha nem a megfelelő sorrendben rakják fel...most leszedtem az egészet kivéve az alapot és felrakom úgy hátha úgy jó lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!