Béna vagyok, megőrülök (gta SA)?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=4NvW8tDvTIc
ezt a versenyt egyszerűen nem tudom megnyerni,már vagy 100x végigcsináltam,nem ad más feladatot,van valakinek valami tippje? köszi
2012. jan. 18. 19:31
1/9 anonim válasza:
Fúh szerintem ez nagyon könnyű. Bocsi de szerintem elég bénán vezetsz. Én elsőre max. 2. 3.-ra mindig végigviszem. Tippek: jó kocsival menj vagy nem tudom ha ez már a 2. akkor mind1 mert ott már adott a kocsi. Próbálj biztosra menni és koncentrálni. Nem olyan nehéz a többiek elég lassúak. Ha nem úgy mész hogy jaj már unom és most belehúzok hanem csak szépen mész előttük meglesz. Nem olyan nehéz tényleg lesznek sokkal nehezebbek. És szerintem ne használj nitrót és mondom ne menj ilyen 100 felett. Elég lesz szépen menni előttük. Sok sikert!
2/9 anonim válasza:
Végigdriftelem a pályát, irtó béna vagy...
3/9 anonim válasza:
Használd a csajszi kocsiját, azzal simán lehet nyerni, a gáz az hogy a kövi küldi ugyan ez a verseny visszafelé, de már egy tuti verdával. (csak vigyázz vele nem nagyon tapad a kereke, hamar kifarol)
4/9 anonim válasza:
ne kerékpárral csináld és akkor sikerül
5/9 anonim válasza:
Én simán követtem a többieket, szépen, lassan, és a cél előtt beelőztem őket. Úgy vettem észre, hogy a gép csak akkor szivat ha nagyon kitartóan az első helyre akarsz törni.
A fentiekre meg ne hallgass... egy rakás balfax.
Nekik elsőre sikerült, becsukott szemmel :D Na persze :D
6/9 anonim válasza:
Már a verseny elején érdemes agresszívan az élre törni, aztán csak laza stílusban tartani a pozíciót. Tényleg nem felvágni akarok vele, de nekem kapásból elsőre sikerült.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,az első verseny nekem is sikerült elsőre,a másodikkal szívtam (visszafelé)de már megvan. Nem tolom egész nap,meg még csak most vettem meg a ps-t nincs nagy gyakorlatom. :)
2012. jan. 19. 11:08
8/9 anonim válasza:
Jahogy PS XDDD akkor már értem hol a probléma gyökere!
9/9 anonim válasza:
a tuti tipp az hogy buffaloval menjél, azzal nyerni fogsz mert jó gyors
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!