Miért van ez így? Én csinálok valamit rosszul? Megőrülök!
Figyelt kérdés
Cities in motion. Ez a játék címe. Szeretem a játékot, de van egy kis baj. Megépítettem 3 rövid busz vonalat 2-2 busszal. Egy villamos utat, 1 villamossal. És elfogyott a pénz. Sosem jön elég pénz, így nem tudok venni, építeni már semmit, pedig ugyan azt a pályát játszom már 3 hónapja.2011. szept. 17. 10:09
1/2 anonim válasza:
Még soha nem játszottam ezzel a játékkal,de nem lehet hogy valamiből elsőre túl sokat csinálsz vagy nem elég forgalmas helyen?
3 rövid busz vonalat írsz 2-2 busszal?Minek 2 busz minden vonalra?Ha meg ilyen sokan utaznak,de mégsem megy be elég pénz akkor emeld a jegy árat.Vagy azt nem lehet?
Vagy ha nem utaznak elég sokan,akkor a 3 rövid busz vonal helyett csinálj egy hosszút sok megállóval,rövid úton elsétál,biciklizik az ember,hosszabb úton jobban kell a busz:)
Ha így próbálod de mégsem megy be elég pénz akkor már csak arra tudok gondolni hogy az időt kellene felgyorsítani.Ilyen lehetőség nincs benne?Minden ilyen jellegű játékban van rá lehetőség hogy az időt felgyorsítod.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Egyébként már jól mennek a dolgok. Igazából pont most történt a váratlan fordulat. Meghosszabbítottam a vonalakat. Azóta 3 metró vonalam is van, 8 busz (hosszú) és 8 villamos vonalam. Az a meglepő, hogy még mindig rengetegen vannak a buszmegállókban, pedig nemtom mennyi buszt raktam be. De már kb. 48.523.00 pénzem van!
2011. szept. 23. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!