Huncutkahhh kérdése:
Xfire-n keresztül hogyan tudok becsatlakozni a CS-be (Counter-Strike-ba)? Aki ért ehez, az segítsen már légyzsíves.
Figyelt kérdés
Fel raktam a gépre a Half-life-ot és rá a CS-t ahogy kell. Tegnap este összekötöttük haverokkal a gépeket és lan-ba játszottunk is. De az Xfire-ön keresztül nem sikerül. Szerverek/Összes/Counter-Strike 1.5 és ezen belül amikor rá kattintok hogy "frissítés", listába megjellennek hogy éppen kik játszanak. Aztán egyet kiválasztva: jobb klikk->belépés és el iskezd tölteni a gép és félig belépek a játékba, mert még ott is tölt. de meg áll és nem tölt tovább. Ha "Entert nyomok a csak minden meg felfelé.
Sajnos részletesebben nem tudom le írni, de aki ért hozzá és tud nekem segíteni az írjon már légyszíves. Előre is köszönöm a segítséget.
Üdvözlettel: K.M. f/22
2012. jan. 18. 13:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!