Hogyan tudok elindítani EA appon egy játékot, ami Epic gamesről van meg úgy, hogy ne kelljen bejelentkezni epic gamesbe?
Figyelt kérdés
Van EA Play előfizetésem, és az adott játék benne van, nem értem hogy mi a tökömet erőszakoskodik ez a szar#EAapp
tegnapelőtt 19:15
1/6 anonim válasza:
Ha össze van kapcsolva az Epic és EA fiók, azt próbáld meg leválasztani. De akkor ugrik minden közös játék.
2/6 A kérdező kommentje:
nincs közös játék, csak olyan, hogy egy játék alap verziója megvan, epicről meg a deluxe editionnel össze van kapcsolva, hogy meglegyen minden bónusz. akkor ugrik a bónusz cucc is?
tegnapelőtt 19:57
3/6 A kérdező kommentje:
bocsi, rosszul fogalmaztam. az alap játék EA-n van meg, a deluxe edition meg Epicről.
tegnapelőtt 20:01
5/6 anonim válasza:
Sajnos nem lehet. Az EPIC trágya mindenhova befúrja magát. Töröld az epic fiókod és inkább vedd meg EA-ban a deluxe-t. Minden ami epic-en van meg, KÖVETELI az epic jelenlétét, még ha másik kliensbe is van a játék.
6/6 A kérdező kommentje:
nincs meg a fiók, már pár éve nem használtam és kijelentkezett, és nincs meg az email, nem tudom törölni sem. megpróbálom visszaszerezni valahogy
tegnap 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!