Az AC Revelationban ki az az Assassin, akinek a csontjait megtaláljuk a székben a hatodik korongnál?
Abszolutt nem erted a jatek tortenetet akivel jatszol Enzio Auditore a reneszansz italiaban szuletett....Desmond miles a 21 szazadban el es azt a''labdat'' keresi -.-
Ok mind egy assassin csaladbol szarmaznak 1.Altair az o utoda Enzio aztan Desmond
Nos akit te megtalaltal a szekben az Altair volt
Figy sztem kezd el jatszani a jatekot az 1. esztol es megerted 1. reszben altairral mesz 2 ban enziovan 17 eves koratol Brotherhoodban szinten enzioval es revolutions ban is csak ott megmutatjak mi tortent Altairral
Játszottam egyessel is annó, a kettessel nem, Bratyóhood-al is játszottam.
Utána olvastam, hogy a Revelation a Bartyóhood után játszódik közvetlenül.
Lehet azért, mert nem tudok angolul, stb... de, én most a játék friss befejezése után sem látom a kettő között az összefüggést.
A Brotherhoodnál megtalálom a labdát a 21. században, amit annó elrejtettem. Leszúrom a csajt, majd összeesek.
Jön a következő rész, számomra idegen karakterrel, aminek a vége megint az, hogy megtalálom a labdát, majd felébredek a 21. században.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!