Ciao, megosztott netről multizunk tesómmal a CoD2-vel, de egy ideje nem enged be minket ugyanarra a szerverre. Tanács?
Figyelt kérdés
Xfire-t használunk, és a számláló a játék töltésekor csak a türelmemen múlik, h. meddig számol, de nem ad be ugyanarra a szerverre, amire már a másik gép a megosztott internetünkről csatlakozott...2012. jan. 11. 21:59
1/4 anonim válasza:
Lehet hogy a tesód Aimozot vagy Wh-zott és akkor IP-t tiltanak és mivel egy internet ezért azt tiltsák le. Nekünk is 1internet 2gép és én... aimoztam és letiltottak. (Azért aimoztam mert egy másik gyerek is azt tolta... 65-3 stat 10perc alatt neki)
2/4 anonim válasza:
Nem azért nem enged be mert 1 netröl 1 IP-tek van , és valszeg levan valami tiltva a szerveren
3/4 A kérdező kommentje:
Nem wh-zott meg aimozott egyikünk se, és az azonos IP azért nem lehet gond sztem, mert egy bő fél évig így nyomtuk közös netről, közös szervereken, és nem volt semmi fennakadás, viszont most december óta vmiért nem enged ugyanazon a szerveren játszani... :/
2012. jan. 12. 14:19
4/4 anonim válasza:
Igen ez is gyakori dolog, mindenki tagadja hogy aimozik meg whzik, szerintem beszélgess el a tesóddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!