Amnesia the dark descent csak szerintem ennyire parázós?
Figyelt kérdés
Komolyan ehhez a játékhoz kell szoktatnod magadat , eloszor csak 10 perc aztán egyre több nagyon félelmetes, eléggé ütős, csak én vagyok az egyedüli aki azért rendesen betojik ezen a gamen?2012. jan. 10. 22:12
1/7 anonim válasza:
én Skyrim ben is félek sokat:D
de ez még érthetö szerintem
viszont Minecraftban is:D
horror játékokat leve nem birom
iylen ilysztö sötétteket sem
ez az Amnesia amugy jó
viszont ha nem birod idegekkel lehet nem kéne játszani
én sem játszok vele pedig tetszene lehet de nem akarok szivrohamot:D
2/7 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, tényleg para. Fél óra max, aztán szünet kell.
3/7 anonim válasza:
végigfostam minden percét.. meg a történet se kutya, jó játék :D de betépve csak 5 percet tudtam vele játszani xD
4/7 anonim válasza:
Én még nem játszottam vele, de néztem videókat youtube-on, majd odaf.st.m.
5/7 anonim válasza:
Személyszerint nem játszottam vele,de ez a világ legfélelmetesebb horror játéka.Nemcsak szerintem.
6/7 anonim válasza:
tényként kezelendő hogy a valaha készült leg félelmetesebb játék! ezt egy film vagy játék se tudja ütni parásságra. én játszottam a 2000 óta megjelent összes említésre méltó horror játékkal szinte de egy se ér ennek a közelébe se. egyszerűen zseniális , berepedve tényleg nemsokáig bírja az ember idegekkel! :D
7/7 anonim válasza:
Én most visszem ki 3x és szerintem amikor elöször játszottam elég ilyesztövolt. másotszorra kevesebb idoalatt vittem ki, és fele olyan ilyesztö se volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!