Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki a színpatikussabb a gta 4-böl?

Ki a színpatikussabb a gta 4-böl?

Figyelt kérdés
luis fernando lopez vagy jonny klebitzet vagy nico bellic
2012. jan. 7. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Niko
2012. jan. 7. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Niko.
2012. jan. 8. 10:00
 3/8 A kérdező kommentje:
luis
2012. jan. 8. 11:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Nico>Jonny>Luis
2012. jan. 8. 16:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Miért nem színpatikus luis lopez nektek indokokat tudtak az modern discos élete van én sem nagyon vagyok disco rajongo de viszont meg tudná velem kedvelni
2012. jan. 17. 10:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak azért, mert Niko sztorija rendkívül megkapó és változatos, a tipikus feltörés a csúcsra. Jonny a bandaéletet mutatja be, ha nem is a gettóét, de mégis kicsit a San Andraesra emlékeztet, ahogy a fiúk összetartanak, és mindenki mindenkiért kiáll. Louis meg gyakorlatilag a kettőjükkel szemben áll, nem csak azért mert a sztori szerint pl. ő szedte el a gyémántjukat, de az ő életstílusában már nincs semmi olyan magasztosabb cél. Ettől függetlenül még egy szóval sem mondom hogy az ő karaktere ne tetszene, mert az is igencsak jóra sikeredett.
2012. jan. 17. 14:44
 7/8 anonim válasza:
Nekem a legszimpatikusabb egy helyesírási kéziszótár, az MTA ajánlásával:)
2012. márc. 17. 21:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Én mindig letörlöm ezt a játékot, mert kell a hely a Sims 3-nak mert néha ezzel néha azzal eljátszok hónapokig. De amikor az Episode from Liberty City következik, hogy na most kedvem van ezzel játszani én mindig Luis Lopezzel játszok. Nem nagyon szeretem a discokat, de ő megtudná velem kedveltetni. A szövegét bírom benne a stílusát, meg hogy minden lány d....i akar vele :D a főnöke is néha felhívja az irodába egy kis szexre, amikor éppen kidobó vagyok. Szóval nálam Luis az első :)
2012. aug. 9. 20:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!