Ps3-at vennék? Hali használt ps3-at vennék.
1. Nem én voltam az, aki lecsajozott meg azt hitte magadról írtál
2. Csak azért hülyéztelek le, mert tényleg nem értetted miről van szó, és ez az újabb hozzászólásod is ezt bizonyítja.
3. Tudom, hogy nem minden gyúrós hülye, de általában nem is vezérigazgatókat látsz a konditeremben.
4. Neked sem kéne túl erősnek érezni magad.
Igen, gép előtt könnyű dumálni, nem tudod kivel van dolgod, meg úgy sem tud veled semmit sem csinálni, de nehogy azt hidd, hogy te vagy a legerősebb, azért, mert más nem írja le, még lehet 150 kilós állat, nem kell azt hinni, hogy ha valaki netezik, akkor az egy 50 kilós kis kockag.ci.
Igen, már eléggé eltértünk a témától, szóval jó döntés befejezni.
Eseetleg PS3-mas kérdésed még van?
Mert már fogalmam sincs mi az, amit megválaszoltak, és milyen kérdések aktívak még.
Hatalmas különbségre nem kell számítani, tehát sehol sem kapsz 20 ezer forintért egyet.
Legolcsóbban 60k-ért kapsz 160 gigásat (konzolgame.hu), ennél olcsóbban már csak használt van, de az is 50k felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!