Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A World of Warcraft Cataclysm-...

A World of Warcraft Cataclysm-et letöltöttem és hibát jelez mit kéne tennem? (többi lent)

Figyelt kérdés

Úgy töltöttem le hogy fel van patch-elve 4.0.6a-ig és mikor el szeretném ezt írja ki:ERROR #134 (0x85100086) Fatal Condition Program: G:\World of Warcraft Cataclysm FREAKZ Edition 4.0.6\wow_freakz.exe

Failed to open archive Data/wow-update-13164.MPQ. Missing or corrupted data.

Unable to recover using data from the network.Please check your Internet connection and try again.Mit kéne tennem?

2012. jan. 6. 13:37
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt el felejtettem írni hogy alapból át van írva a realmlist /Freakz wow/ szerverre
2012. jan. 6. 13:41
 2/4 anonim ***** válasza:
A Freakz wow launcherrel indítod? Ha azzal, akkor be kell másolni a játék mappájába, így sikerült nekem is megcsinálnom.
2012. jan. 6. 15:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy értem, hogy a WoWfreakz oldalán le kell tölteni egy launchert és csak úgy indul el, ha azt a launchert bemásolod a játék mappájába.
2012. jan. 6. 18:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Kösz abbol amit leírtál sikerült csak ki kellett tömöríteni az sio-t.
2012. jan. 6. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!