Valaki tud cataclysmes wow szervert?
Figyelt kérdés
Tudtok olyan catás wow szervert ami kevésbé laggos és bugos, több mint száz játékos van rajta, pvp szeró, nem számit h magyar legyen! Eredetit ne irjátok be hülyeségekre nem vagyok kiváncsi!2011. dec. 12. 19:29
1/12 anonim válasza:
Monster WoW, CataWoW... elég masszív bázisuk van, amennyire én tudom. Cata instant 85 fun, Monster meg talán x12-es. Egyiken sem játszottam még, úgyhogy bugosságról nem tudok nyilatkozni. Ismerős a Monster egyik realmjén játszik; nem említette, hogy vészesen bugos/laggos lenne.
2/12 A kérdező kommentje:
aha.., én monsteren mek de egy kicsi laggom mindig van:S
2011. dec. 13. 15:26
3/12 Krisztianka válasza:
Hali!
Ez egy teljesen normális wow cata szeró ja és Magyar [link]
4/12 bembinó válasza:
A hülyeség az ha bugos szeron játszol.. tessék egy jó : [link]
5/12 A kérdező kommentje:
oké, megnézem őket
2011. dec. 18. 11:38
6/12 A kérdező kommentje:
bembínó elöször olvassál meg tanulni utána meg fordítva oks? kössz
2011. dec. 21. 17:47
7/12 bembinó válasza:
Miért rosszul írtam valamit ? :)
8/12 A kérdező kommentje:
nem csak irtam h eredetit ne irj mert engem tört szeró érdekel:)
2011. dec. 23. 14:24
9/12 bembinó válasza:
Bocs én azt olvastam ne írjunk hülyeséget és az eredetin kívül a többi hülyeség :)
10/12 A kérdező kommentje:
részben igazad van... de ezt irtam : Eredetit ne irjátok be hülyeségekre nem vagyok kiváncsi! amúgy ha megveszed nekem catát meg fizeted minden hónapban áll az alku
2011. dec. 24. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!