Minecraftban csináltam szervert. Hálózatban egy másik géppel beléptünk volna, de nem látja. Valaki tud segíteni?
1 megásnettel nem igen mék semmire, de routeren össze van kötve egy mássik gépel, de ott nem látja a szervert. Ha az ip-t írom be akkorse de mivel az ip-nk ugyanaz próbáltam ott is a localhost-ot de úgyse.. (játékversió ugyanaz 1.8.1)
Ha ez nem megoldható, akkor azt valaki leírná hogy kell beálítani hogy mások is tudjanak csatlakozni? Valamit a routeren kell vagy nem tudom, de ezt szeretném.. mert eddig 1 xpróbáltam más haverral neten de akkor routerből kihúztam a kábelt és egyből modemba dugtam úgy jó volt..
De ezt szeretném úgy hogy ne keljen dugdosgatni.. Választ előre is köszönöm és remélem minnél hamarabb megérkeziik
Igen, sajnos routeres nettel csak akkor tudod megoldani, hogyha a routeredet port forwardolod, ami elég hosszú folyamat,
szóval ha csak így páran akartok játszani akkor a hamachit ajánlom.
A server.properties-ben átírod az IP-t a hamachid ipjére és már jó is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!